Augmented reality legetøj kommer nu til Danmark

Det er legetøjet PlayShifu, der nu kommer til Danmark. Det er baseret på et AR-gaming-system, og skal hjælpe børn til at lære på en sjov og interaktiv måde

PlayShifu’s historie startede for 5 år siden hvor to venner, der begge var nybagte fædre, besluttede sig for at udleve en drøm og lade den blive til virkelighed. Missionen var at udvikle et produkt hvor både læring og spil indgik. Nu er de klar til at introducere deres resultat af det hårde arbejde. Byd velkommen til det lærerige Plugo der nu er landet her i norden.

Plugo henvender sig til 4-10 årige børn, og tilbyder børn en bred vifte af muligheder og meget lærerige aktiviteter.

Spiloplevelse er designet til at engagere børn i det produkt de bruger. Om du er matematiker, har et kæmpe ordforråd, tænker meget over tingene eller bruger din logiske sans så er Plugo rettet mod at give dig endnu mere viden og interesse for emnet.. Med den rækkevidde Plugo har, er der sørget for at børnene bliver ved at lære mens de vokser. Dette gør at det både er elsket af børn, folkeskolelærere og ikke mindst forældre.

Foto: PlayShifu

Det interaktive Plugo sæt inkluderer en gamepad, fire udskiftelige gaming kits og en companion app. Plugo sættet sælges for en vejledende pris på 449 DKK og STEM bundles sælges for en vejledende pris på 899 DKK. Begge sæt kan købes hos Av-Cables ApS, Bog & Ide, Legeakademiet,  Elgiganten, Fætter BR, Bilka og Power.

Plugo companion app’en er ikke tilgængeligt med dansk sprog endnu, men kan bruges med blandt andet engelsk, svensk og norsk. Dansk version af Plugo companion app bliver tilgængelig i starten af august 2021. Den er kompatibel med iOS og Android.

Plugo findes i fire versioner i øjeblikket:

  • Plugo Count, der skulle gøre det let og sjovt at regne
  • Plugo Letters, der er rettet mod at lære børn at stave og lære nye ord
  • Plugo Link, er for børn der har lyst til at udforske logiske og fysiske opgaver, ved at bygge og balancere magnetiske blokker
  • Plugo Tunes, til dem der gerne vil lære at spille på klaver.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?