VIDEOTEST: Samsungs nye mobiler imponerer

Samsung har nogle utrolig populære smartphones, og det er velfortjent. Den nyeste serie S22, samler op hvor S21 slap, og skuffer på ingen måde i denne test

Det er ikke helt uden grund at koreanske Samsung ligger helt fremme når det kommer til at producere kvalitetsmobiler (men også dyre mobiler). De har styr på stort set alt lige fra design over sikkerhed til kamerafunktioner.

I denne video kan du se, hvorfor jeg scorer S22+ og S22 Ultra højt, og hvad det er der gør dem nogle af de bedste mobiler på markedet lige nu.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

De nye mobiler fra Samsung er intet mindre end imponerende. Fantastisk design, virkelig solidt og eksklusive materiale og så er de pænt hurtige.

Men hvor de for alvor skiller sig fra stort set alle andre på markedet, er når det kommer til skærmkvalitet og kamera. Den første er virkelig fed, den anden har kvaliteter og funktioner du bare ikke finder i andre smartphones.

Læs mere om S22+ her.

Læs mere om S22 Ultra her.

Samsung S22+ 256GB

Samsung S22 Ultra 256GB

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?