VIDEOTEST: Skøn lille espressomaskine fra De’Longhi

Jeg har testet den nyeste, billige, espressomaskine fra De'Longhi - og den er faktisk ret skøn

Der er ikke noget som en god kop kaffe vel? Om det er espresso, Latte, Cappuccino eller noget helt tredie betyder ikke det store. Men det er altså skønt med frisk kaffe.

Men du behøver ikke nødvendigvis investere 10-tusindevis af kroner for at nyde godt af den guddommelige drik. Hvis du er ny til hjemme-espresso-gamet, så kan du sagtens nøjes med mindre.

Jeg har lige testet den nye Magnifica Start fra De’Longhi, og den viser sig faktisk at være ganske god til at lave kaffe, og med en overraskende god mælkeskummer på. Men det er også et par småting der kunne gøres bedre.

Følg med her i min videotest, og læg meget gerne en kommentar – jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Jeg er meget imponeret over, så meget espresso-maskine du kan få for under 3.000 kroner. Men naturligvis er der også ting du må give køb på – ikke mindst så savner jeg muligheden for en let justering af kværnen og doseringen.

Men du får nu ret meget espressomaskine for prisen.

Du kan læse mere om Magnifica Start her.

Prisen for Magnifica Start ligger på 2.975 kroner hos De’Longhi, hvilket er den laveste pris jeg i skrivende stund har kunne finde.

About Lars Bennetzen 3888 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.