VIDEOTEST: Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro

De nye flagskibsmodeller fra Xiaomi er et kærkommet tilskud til mobiler på det danske marked, med et rigtig flot design - men de har også lidt udfordringer

Jeg har lige testet de nye topmodeller fra Xiaomi,og langt hen ad vejen er jeg rigtig glad for dem. Men kameraet er ikke helt så overbevisende som forventet, og som Xiaomi selv har reklameret for.

Men tjek min anmeldelse her i denne video, og smid gerne din kommentar – jeg vil gerne høre hvad du mener.

Bedømmelse

Samlet vurdering 75%

De nye flagskibsmobiler fra Xiaomi, 12 og 12 Pro, er to flotte mobiler. De har et lækkert og robust design, og en super fed skærm.

Der er hestekræfter nok i begge modeller til at trække spil og tunge apps, og de ligger godt i hånden.

Kameraet er langt hen ad vejen rigtig godt, og de har en række fede funktioner som jeg ikke ser i mange andre mobiler. Men kameraet har sine udfordringer med modlys, og når du tager selfier med dem, så har kameraet problemer med at adskille motiv fra baggrund.

Herudover så oplevede jeg et par gange at Xiaomi 12 og 12 Pro pludselig smækker alt for meget blå i billederne, og det undrede mig fælt meget.

Tænker at det indbyggede AI måske skal justeres lidt mere til Europæiske standarder, eller at Xiaomi lige skal have softwaren gennemskrevet en gang eller to mere.

Du kan læse mere om Xiaomi 12 her

Du kan læse mere om Xiaomi 12 Pro her

Det koster Xiaomi 12 med 256GB lager lige nu

Det koster Xiaomi 12 Pro med 256GB lager lige nu

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?