Western Digital udvider dere AI-kompatible videoovervågningsløsninger

Den nye WD Purple Pro giver avancerede AI-aktiverede optageenheder og applikationer til videoanalyseservere forbedret ydeevne, arbejdsbelastningskapacitet og driftsikkerhed

Western Digital Corp. udvider deres WD Purple-familien med produktlinjen WD Purple Pro. De nye WD Purple-produkter er tilpasset en ny generation af avancerede AI-aktiverede optageenheder og backend-servere.

Ifølge IDC forventes det globale marked for videoovervågningskameraer at vokse til 44 mia. dollar i 2025 – i 2019 lå tallet på 23,6 mia. dollar. Smarte videoarkitekturer, som indsamler, lagrer og analyserer store mængder data og analyserer videoer i detaljer, lægger stort pres på lagringssystemet. Western Digitals nye WD Purple Pro-linje er udviklet til at håndtere disse arbejdsbelastninger med optimeret lagringsydelse, kapacitet og driftsikkerhed for en række enheder, inklusive AI-aktiverede netværksvideooptagere (NVR), videoanalyseservere, lagringsarrays og lagrings-/serverløsninger, herunder dem der analyserer i detaljer.

Funktionerne i den nye WD Purple Pro omfatter:

  • Forbedret AllFrame TM AI-teknologi, som gør det muligt at optage videostreams for op til 64 HD-kameraer på samme tid¹, samtidig med at den håndterer op til yderligere 32 AI-streams for AI-funktioner. Dette gælder, uanset om kameraerne er tilsluttet direkte til avancerede optageenheder eller cloudbaserede servere.
  • Høj kapacitet og kapacitet til at håndtere store arbejdsbelastninger med understøttelse af op til 550 TB lagring om året for at håndtere yderligere krav med hensyn til AI-funktionalitet, såsom mønstermatchning og genkendelse med hensyn til objekter og hændelser, samtidig med at den kan håndtere en stor mængde videostreams.
  • Løsninger med høj driftsikkerhed og kapacitet, der hjælper med at lagre og håndtere flere tusinde timers videooptagelser for effektiv dybdelæring og AI-algoritmeudvikling. Kapaciteten varierer fra 8TB til 18TB og der ydes fem års begrænset garanti.
  • Holdbarhed i virksomhedsklassen for at fungere ubesværet i videoanalyseservere i stor skala og cloudløsninger med høj densitet. Løbende HDD-sundhedsovervågning i kompatible systemer med Western Digital Device Analytics-understøttelse.

Western Digitals komplette sortiment af WD Purple-løsninger til smart videoovervågning omfatter 1TB3 WD Purple microSD-kort til kameraer og edge-enheder til 1TB-8TB3 WD Purple HDD til NVR. I sortimentet findes også WD Purple Pro fra 8TB til 18TB3 til understøttelse af en række systemer til AI-tunge arbejdsbelastninger, inklusive backend virksomhedsservere. WD Purple Pro kan købes i løbet af dette kvartal hos Western Digital-forhandlere.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?