Electronic Parking Disc II

Electronic parking disc ii

Testens tredje og sidste elektroniske p-skive er designet af Jacob Jensen og bærer navnet Electronic Parking Disc II. Skiven adskiller sig i design markant fra de to andre p-skiver, og det er også klart den dyreste af de tre.

Det er enkelthed og elegance der står i højsædet med denne p-skive. I stedet for et ur, hvor en viser peger på p-tiden, så er der et ret stort vindue på skiven, og der vises p-tiden med store tydelige tal.

Tallene er lette at aflæse, og der er er absolut ingen tvivl om, hvilket tidspunkt skiven er sat til.

Samtidig så har udvikleren, Bent Neubauer, også sikret sig, at du indefra kan se at p-skiven er sat. Et lille blåt led-lys blinker nemlig tre gange når du parkerer bilen, og hvis du ellers har sat tiden korrekt når du monterer skiven, så bliver p-tiden også sat korrekt (men husk på, at det altid er dit eget ansvar at kontrollere at tiden rent faktisk er sat korrekt).

Det er også led-lyset der viser om batterierne skal skiftes i Electronic Parking Disc II. Så er det et rødt lys der blinker i stedet, og vi sætter stor pris på, at det ikke er et irriterende ’beep’ der fortæller os at det er tid til batteriskifte.

Men, da skiven drives af to knap-batterier, så tvivler vi alvorligt på at det bliver til ret mange batteriskift i skivens levetid (hvis nogen overhovedet).

Selve montagen er faktisk også ret meget lettere. Selve frontskiven er nemlig en separat del, og det er den der klistres fast i ruden. Når den er placeret, så klikkes bagsiden på, og skiven er monteret.

Hele bagsiden er så også den der skal af for at skifte batterier og sætte tiden. Men det er ret let at få bagsiden af, så det er ikke en operation der volder problemer.

Under hele vores test virkede den upåklageligt, sætte tiden præcist efter danske regler og vi satte virkelig pris på, at den var så let at aflæse – selv i mørke.

Vi så gerne at der havde været en app tilknyttet til skiven, og det havde heller ikke gjort noget om den havde været lidt billigere, 800 kroner er en pænt høj pris. Men omvendt – spar to p-bøder, så er den tjent hjem – endda med plads til en god flaske rødvin til at fejre besparelsen med.

electronic parking disc ii
Produktinformation

  • Navn: Electronic Parking Disc II
  • Producent: Jacob Jensen Design
  • P-tid: Automatisk og manuelt hvis nødvendigt
  • Diskret led-lys viser at p-tiden er sat, samt tid til batteriskifte
  • Pris: Set til kr. 799 kroner
  • Mere information om Electronic Parking Disc II her

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

 

Tech-Test-wide-RGB-gold_smallTech-Test-wide-RGB-winner-small

Enkelthed og elegance gennemsyrer Electronic Parking Disc II, og samtidig så er den meget let at betjene. Den fungerer perfekt og den giver diskret signal om at p-tiden er sat og når der skal skiftes batteri – klart vores testvinder.

De bedste priser lige nu

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?