4K-gamerskærm med Nvidia G-Sync fra AOC

Så er der igen nyt fra AOC. Denne gang har de lanceret deres første 4K-skærm i deres Agon-serie. Skærmen er på 27" og har indbygget Nvidia G-Sync-teknologi

Moderne grafikkort og spilkonsoller er allerede i stand til at producere og køre spil i 4K UHD opløsning (3.840 x 2.160 UIKEYINPUTDOWNARROWpixels) med en framerate på 60 FPS.

Samtidig arbejder spiludviklere på at levere grafikker, der kan opleves i flotte, detaljerede 4K billeder.
Med den nye AG241UG, lancerer AOC denne 16:9 skærm, som de selv siger yder både den nye hardware og spiludviklernes visuelle arbejde retfærdighed. Med sine 27″ 4K IPS panel, tilbyder skærmen imponerende pixeltæthed, som bringer spil til live ned til selv de mindste detaljer. IPS teknologien giver mulighed for meget præcise farver, som kan ses fra alle vinkler (betragtningsvinkler op til 178°).

Dette er bl.a. muliggjort af det indbyggede Nvidia G-Sync grafikkort, som lader gamere nyde deltajerne til fulde. G-Sync kortet synkroniserer skærmen til et kompatibelt grafikkort for at minimere hakken og input forsinkelser. Resultatet skulle være en jævn og glidende 4K spiloplevelse uden irriterende forstyrrelser, hvilket giver e-sport konkurrenter mulighed for at yde deres absolut bedste.

Som set med tidligere Agon skærme, kommer AG271UG med features, som gavner gameres komfort, velbehag og ydeevne. For en sund holdning under spil, giver AOC Ergo Dial Base mulighed for ergonomiske justeringsmuligheder herunder hældning, drejning og højdejustering. Med AOC Flicker Free og AOC Low Blue Light teknologier minimere man flimrende billeder og man holder man gameres øjne sunde og afslappet. For en yderligere fordel i mørkere spil, kan man med AOC Shadow control gøre meget mørke områder på skærmen lysere uden at påvirke resten af billedet. For at give gamere hele pakken, er der monteret et udtrækkeligt headsetholder så man kan placere sine hovedtelefoner mellem sine esports kampe. Der er praktiske bærehåndtag, som gør det nemt og bekvemt at transportere skærmen til forskellige steder.

AOC Agon AG271UG vil være tilgængelig i april 2017 til en vejledende salgspris af 5.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2342 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?