Helt trådløst headset til hybridarbejderen

Jabra Evolve2 er designet til professionelt brug og certificeret til bla. Microsoft Teams og Zoom

Jabra Evolve2 Buds. Foto: Jabra

Danske Jabra har lige lanceret deres Evolve2 Buds, det nyeste produkt i Jabra’s Evolve-serie. De nye Evolve2 Buds er, ifølge Jabra, skabt til at øge koncentrationen og forbedre samarbejdet for medarbejdere, der arbejder på farten. Evolve2 Buds er certificeret til brug med virtuelle mødeplatforme som Microsoft Teams og Zoom, og skulle bruge den nyeste teknologi til at reducere forstyrrende baggrundsstøj og opnå den bedst mulige opkaldskvalitet.

Væk med forstyrrelserne

Når vi arbejder hjemmefra, på kontoret eller i et offentligt rum, bliver vi ofte forstyrret – det kan være alt fra lyden af ​​vores vaskemaskine, der rumler, til lyden af ​​en barista der arbejder ved kaffemaskinen, eller en kollega der snakker i baggrunden. Evolve2 Buds kommer med en justerbar Active Noise Cancellation (ANC) teknologi, så hybridarbejderne kan indstille ANC’en til deres fortrukne niveau, og dermed blokere for baggrundsstøjen og minimere forstyrrelser.

Evolve2 Buds har også en MyFit-funktion, der hjælper til den mest optimale tætslutning, så du opnår den maksimale ANC-ydevne, samt SafeTone med PeakStop, der beskytter ørerne mod pludselige lydudsving 

For medarbejderne er det vigtigere end nogensinde før at blive hørt under opkald, og at kunne tale frit med kolleger uden at blive afbrudt, særligt nu hvor virtuelle møder er blevet normen. Da mange af os nu er vant til den 100% trådløse earbud-formfaktor, har Jabra udviklet Evolve2 Buds med Jabra MultiSensor Voice for at gøre de arbejdsrelaterede opkald bedre for brugerne, der er på farten. Her anvendes en unik kombination af fire mikrofoner, bone conduction-sensorer og avancerede algoritmer til at dæmpe generende baggrundsstøj, så brugeren kan høres tydeligt af dem, der er på opkaldet, hvilket bidrager til mere fokuserede samtaleoplevelser.

Jabra Evolve2 Buds. Foto: Jabra

Stor rækkevidde

For dem, der ønsker en stabil forbindelse og øget frihed, kan Evolve2 Buds tilbyde en lang trådløs rækkevidde grundet den unikke USB-adapter, der følger med i etuiet, og kan tilsluttes din pc. Med en trådløs rækkevidde på op til 20 meter giver Evolve2 Buds medarbejderne mulighed for frit at bevæge sig rundt i deres hjem, eller hvor de nu arbejder fra, uden at gå på kompromis med opkaldskvaliteten. 

De er certificeret til brug med førende virtuelle mødeplatforme, herunder Microsoft Teams og Zoom, og leverer op til 5 timers taletid og i alt 33 timers batteri med etuiet, så man undgår det ubelejlige i, at earbudsne løber tør for strøm midt i et møde.

Egenskaber og specifikationer:

  • Certificeret til Microsoft Teams og førende UC-platforme
  • MultiSensor Voice-teknologi
  • Plug-and-play USB-adapter for forbedret forbindelse
  • Avanceret Multipoint forbindelse
  • Justerbar aktiv støjreduktion
  • HearThrough og brug af enkelt earbud
  • Øget batteritid
  • Ultra-diskret design

Pris og tilgængelighed

Evolve2 Buds vil være tilgængelige fra slutningen af ​​november til en pris på cirka 1.930 kroner 

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.