Ny smartphone fra Motorola kan tages med i vandet

Med en kamera på 50MP og en IP68-certificering, er den nye Motorola Edge 40 Neo et af de største undervandskameraer jeg har set

Motorola Edge 40 Neo. Foto: Motorola

Motorola er kendt for at mobiler med masser af spændende teknologiske løsninger og en relativ lav pris. Den nye Motorola Edge 40 neo er ingen undtagelse. Med en pris på omkring 3.o00 kroner er det absolut ikke en dyr smartphone, men den er stadig udstyret med en masse spændende teknologi, ikke mindst en 50MP Ultrapixel sensor.

Mobilen i sig selv er en slank smartphone med en krop der kun er 7,76mm tyk og med buede kanter, hvilket giver mobilen et flot udseende. Men den er stadig designet til at være holdbar – Motorola har faktisk sikret den en IP68-undervandsbeskyttet, så den kan både udsættes for snavs og støv og nedsænkes i vand.

Mobilen er, som jeg nævnte før, udstyret med en 50MP Ultra Pixel-sensor, der har en såkaldt instant all-pixel fokusteknologi og en 16x hurtigere ydeevne i svagt lys.

Motorola fortæller at mobilen er udstyret med avancerede kamerafunktioner der lover at give helt nye og spændende muligheder.

Den har fået forbedret nattesyn, så den skulle være oplagt til at tage nattebilleder med, og uanset hvor mørk natten er, skulle den levere skarpe og levende billeder op til 16x hurtigere end før.

Sensoren på 50MP bruger op til 40% større pixels end den forrige generation, og derved skulle den lukke mere lys ind, forbedre billedkvaliteten og skabe levende billeder, uanset om det er dag eller nat, skriver Motorola.

Kameraet er udstyret med en optisk billedstabiliseringssystem og har også et 13MP ultravidvinkelsobjektiv med Macro Vision samt et 32MP selfie-kamera med quad-pixel-teknologi.

Batteriet er på 4.000 mAh, og understøtter hurtigopladning via deres 68W TurboPower-system, så du kan oplade fra 0 til 50% på 15 minutter.

Skærmen er på 6,55″ og er en såkaldt endless-edge POLED-skærm, der har en opdateringhastighed på 144Hz.

Processoren der driver den nye smartphone er en MediaTek Dimensity 7030s-processor, der også har 5G-netværksforbindelse.

Den leveres med Android 13, og har også den nye Moto Secure-forbedring, der blandt andet giver sikkerhedsscanning, som f.eks. tjekker firmware, og Phishing Detection, der advarer mod trusler der er forbundet med mistænkelige links eller websteder, før de åbnes.

Klimaaftryk

Motorola edge 40 neo er den første Motorola edge-enhed i EMEA, der benytter Lenovos CO2 Offset Services til at kompensere for CO2-emissioner gennem emissionsreduktioner på tværs af dens gennemsnitlige livscyklus og understøtter klimaprojekter rundt om i verden. Den leveres desuden i 100 % plastikfri emballage, med sojablæk og 60 % genbrugsmaterialer, såsom grå karton, kraftpapir og kalkerpapir. Gennem samarbejde med agood company kommer motorola edge 40 neo også med et 100% plantebaseret etui. Hvert etui passer perfekt til din motorola edge 40 neo i valgfri Pantone-farve.

Desuden, når det er tid til at udskifte etuiet, gør agood companys cirkulære system, agood Loop, det nemt at bortskaffe etuiet. De genanvender dit gamle etui og sikrer, at intet går til spilde. Dette forstærker Motorolas forpligtelse til en mere bæredygtig fremtid og giver samtidig forbrugerne ekstra beskyttelse, som de vil sætte pris på.

(kilde: Motorola)

Motorola Edge 40 Neo. Foto: Motorola

Prisen på Motorola Edge 40 neo kommer til at ligge på omkring 2.300 kroner, alt efter, hvor du køber den. Præcist hvornår den nye smartphone rammer markedet nævner Motorola ikke noget om i pressemeddelelsen.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.