Logitech G lancerer PRO Gaming Headset

Hardwareproducenten har allieret sig med esportsatleter i udviklingen af headsettet, og det fører til store løfter fra Logitechs side.

Logitech har netop lanceret G Pro Gaming Headset, der tilyder lyd i esports-klassen og features for professionelle og konkurrencemindede gamere. Headsettet er det nyeste tilføjelse til Logitech G PRO-linjen bestående af professionelt gamingudstyr.

Logitech G PRO Gaming Headset er både let og stærkt, mens det skal være ekstremt komfortabelt at have på i mange spilletimer ad gangen, skriver Logitech i deres pressemeddelelse.

Headsettet har Logitech G Pro-G drivere, der giver sublim lyd, ørepuder i kunstlæder for lydisolering og en kondensatormikrofon i professionel kvalitet, der giver en krystalklar kommunikation. Logitech lover, at gamere kan høre hvert eneste skridt fra indsnigende fjender i selv de mindste detaljer.

“Som en ledende producent af gamingudstyr, udvikler vi dét, de professionelle esportsatleter, spillere og gaming-entutiaster har brug for” udtaler Ujesh Desai, vicepræsident og general manager i Logitech Gaming. “PRO-headsettet er udviklet i tæt samarbejde med TSM, G2 Eports og London Spitfire-spillere. Vores design inkluderer features som en mikrofon i turneringskvalitet og komfortabelt kunstlæder, som giver det perfekte headset for esports- og professionelle gamere.”

Pro-G-drivere for avanceret lyd

Logitech Gs avancerede Pro-G-drivere er udformede af et hybrid-mesh-materiale, der giver lyd i høj kvalitet, og når det kombineres med Logitech Gs avancerede lydprofiler, giver driverne en kraftig, rungende bas, klare høje toner, præcis diskant og et utroligt lavt niveau af forvrængning.

 

Logitech G PRO Gaming Headset 1

Forbedret lydisolation med et behageligt design

Logitech G PRO Gaming Headsettet tilbyder op til 50 procent mere lydisolering end tidligere Logitech G-ørepuder, så du vil aldrig blive distraheret, skriver producenten, hvilket er lidt af et løfte, da passiv støjreduktion sjældent isolerer dig fuldkomment fra omverdenen. Logitech G PRO Gaming Headsettet, som kan fås i sort og har et let design, som tilsluttes via aftagelige analoge kabler.

Pro-Grade Condenser Microphone

Logitech G PRO Gaming Headsettets mikrofon gør brug af et popfilter i professionel kvalitet, der giver en krystalklar stemmelyd og en optagelse af lyd. Den højkvalitets- og lydisolerende mikrofon har en forbedret bøjelighed, der også giver et forbedret lydfang, en bredere frekvensrespons, lavere signal-støj-forhold og en højere følsomhed end tidligere Logitech gaming-headset.

Logitech G PRO Gaming Headsettet er kompatibelt med PC’er, konsoller (inklusiv Xbox One, PlayStation®4 og Nintendo Switch™) og mobile enheder.

Priser og tilgængelighed

Logitech G PRO Gaming Headsettet forventes at være tilgængeligt i april 2018 med en vejledende udsalgsprispris på kr. 749,00.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?