Ny Nighthawk router satter fart på spillet

Den nye Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6-router med DumaOS 3.0 sikrer både en lavere ping, mindre lag og hurtigere båndbredde

Netgear har lige lanceret den helt nye Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFI 6 Router (AX5400). XR1000 forbinder den nye WiFi 6-standard med DumaOS 3.0, den nyeste version af Netgears avancerede styresystem til at sikre gamere den bedst mulige forbindelse til gaming og streaming ved eksempelvis at mindste lag og skabe en lavere ping.

Nighthawk Pro Gaming XR1000 er den første WiFi 6 gaming-router med DumaOS 3.0, og platformen er ikke kun til gameren, det kan også lave et godt hjemmenetværk uden forstyrrelser eller udfald for alle dine tilsluttede enheder.

DumaOSs funktioner

  • Tildeling af båndbredde (QoS) – prioriterer spilenheder og tildeler båndbredde pr. enhed eller applikation.
  • Geo-Fencing –– Tilpasser og filtrerer hvilke spil-servere du spiller på for at opnå en forbedret spiloplevelse.
  • Ping Heatmap – Ping dine yndlingsspilservere for at vise din forbindelseskvalitet til hver server på et verdenskort.
  • Benchmark for forbindelse – Test din forbindelseshastighed, ping og ydeevne.
  • Traffic Controller–– Blokerer trafik efter enhed eller applikation efter en tidsplan, så du altid kan spille uforstyrret.

Den nye XR1000 bliver en del Nighthawk Pro Gaming-serie og er en god løsning til hjemmenetværket. Vores WiFi-netværk i hjemmet bliver belastet med flere tilsluttede enheder end nogensinde før, hvilket stiller store krav til din router. Et overfyldt netværk bliver hurtigt et stort problem for online-gamere, som kan føre til forsinkelser og lag på de værst tænkelige tidspunkter.

WiFi 6 (802.11ax) er designet til at adressere netop overbelastning og overfyldte netværk i moderne hjem med et utal af forbundne enheder.

Med hurtigere og mere stabile forbindelser og op til fire gange så mange tilsluttede enheder, er du sikker på at opnå et bedre hjemmenetværk.

De fem (5) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-porte (1 WAN og 4 LAN) og den kraftfulde 1,5 GHz Triple-Core-processor understøtter flere enheder til bedre VR-spil, 4K-streaming med mere.

Pris og tilgængelighed

Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6 AX5400 er tilgængelig nu til en vejledende pris på 2.590 kr.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?