Nye smarte produkter fra TP-Link

Netværksspecialisten TP-Link har for nyligt sendt en række smarte produkter på gaden, både til hjemmet og til netværket

De nye produkter fra TP-Link består af tilføjelser til smart home-brandet Tapo samt nye WiFi 6E-produkter.

Et af de nye produkter er Tapo D1230S1, en dørklokke med indbygget mikrofon så du kan kommunikere med besøgende, også selvom du ikke er i nærheden. Samtidig sendte de det nye kamera Tapo C225 på markedet, så du kan holde øje med hvad der sker udenfor dit hus.

På samme tid har de også lanceret deres nye bevægelsessensor Tapo T100, der f.eks. kan tænde lyset når du kommer ind i huset. Det kræver naturligvis at huset er udstyret med smarte pærer, men hvis det er tilfældet, vil Tapo T100 kunne tænde for dem.

De har også lige lanceret en ny termostat Tapo T315, der kan hjælpe med at holde styr på temperatur og luftfugtigheden i huset. Den er udstyret med en stor LCD-skærm, så du kan holde øje med, om der skal skrues op eller ned for temperaturen – eller måske luftes ud.

TP-Link har også lanceret en smart hub, Tapo H1000, der forbinder hjemmets smarte enheder med hinanden via det trådløse netværk. Der kan forbindes op til 64 enheder samtidig. Den har indbygget en Smart Alarm-funktion, så brugeren gennem smarte sensorer kan holde dig opdateret om blandt andet sikkerhedsproblemer. Herudover kan den bruges som alarm, der kan skræmme ubudne gæster væk, ved at aktivere den indbyggede alarm, der har en lydstyrke på hele 90dB.

Herudover lancerer TP-Link også et par nye WiFi 6E-produkter. Det er blandt andet Archer AXE200 Omni, en router der har indbyggede mekaniske roterende antenner, der automatisk kan justeres af routeren selv, eller af brugerne selv gennem den medfølgende app. Den understøtter 11Gbps over det trådløse netværk, og har mulighed for multi-gigabit-kablede forbindelser.

De har også lige sendt deres Deco XE200 ud i offentligheden, og den understøtter WiFi 6E Whole Home Mesh, og AI-Driven Mesh. Den lover WiFi-dækning helt op til 6500m2, når der bruges 2 enheder, og den kan håndtere over 200 tilsluttede enheder på en gang. Den kommer med 16 indbyggede high-gain-antenner, og det skulle betyde højere hastigheder ved flere overførsler.

Samtidig understøtter Mesh-systemet multi-gigabit underholdning så som VR og AR.

Priser og tilgængelighed endnu ikke til annonceret.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.