Orbi får stemmestyring i Norden

Netgears populære Orbi-router får indbygget Alexa og kvalitetslyd fra Harman Kardon

Netgear introducerer nu Orbi Voice Smart Speaker med WiFi Mesh Satellite og indbygget stemmestyring med Amazon Alexa på det nordiske marked.

Med introduktionen af Orbi Voice udvider Netgear deres sortiment af populære Mesh-routere med en smart stemmestyret højttaler. Lydteknologien leveres af Harman Kardon, og præcis som de øvrige Orbi-produkter kan enheden udvide og forbedre dit trådløse netværks dækning.

Amazons indbyggede stemmeassistent Alexa lader Orbi Voice afspille musik fra de mest populære streaming-tjenester, indstille alarmer, styre dine smart-enheder og meget andet helt uden behov for en separat Amazon Echo-enhed. Der bliver løbende tilføjet flere funktioner, efterhånden som Amazon udgiver dem på de enkelte markeder.

”De to hurtigst voksende tendenser inden for smart home-segmentet har været de populære stemmeassistenter samt udbredelsen af de trådløse Mesh-netværk. Som den førende virksomhed inden for netop Mesh-netværk i kraft af vores Orbi Whole Home Tri-band Mesh-system og Nighthawk Mesh Wi-Fi-extendere driver vi nu udviklingen videre ved at kombinere Alexa og Mesh-systemer til én samlet løsning,” siger Pål Vatneberg, Country Manager for Netgear i Norden.

Han fortsætter: ”Orbi Voice er resultatet af kombinationen af de tre kerneteknologier, der bruges i det smarte hjem. Den vil levere exceptionel trådløs dækning og lydkvalitet takket være vores samarbejde med Harman Kardon. En af de mest populære funktioner i smarte højttalere er muligheden for at streame musik direkte fra nettet. Sammen med Harman Kardon og de førende leverandører af musik-streaming giver vi vores kunder overlegen lydkvalitet og den bedste Wi-Fi- og Hi-Fi-løsning i én samlet pakke.”

Orbi Voices basenhed på 3,5 tommer og diskant på 1 tomme vil begejstre både dine venner og din familie med sin overlegne lydkvalitet. Premium Audio fra Harman Kardon giver en exceptionelt detaljeret og fyldig lyd. Orbi Voice kan høre dig helt fra den anden ende af lokalet takket være de fire indbyggede mikrofoner og den vidtrækkende stemmegenkendelse, og det er let at justere lydprofilen via Orbis dedikerede mobil-app.

“Der er et stigende behov for produkter, der opfylder flere af forbrugernes ønsker samtidig. Den udsøgte lydkvalitet, som Harman Kardon leverer, er med til at løfte den smarte nye Orbi Voice til nye højder,” tilføjer David Rogers, President for Harmans Consumer Audio Business Unit. ”Vi er glade for vores samarbejde med Netgear, der lader os tilbyde lige netop sådan et produkt til forbrugere, der søger en enkelt enhed, som giver en fantastisk lydkvalitet sammen med stemmestyring og trådløst netværk.”

Orbi Voices enkle og moderne design gør den til den perfekte højttaler at have stående i bogreolen, i stuen eller køkkenet, så du altid kan lytte til din yndlingsmusik eller podcasts. Ved at kombinere stemmestyring, høj lydkvalitet og hurtigt trådløst internet i én enhed minimeres det rod, der ellers ville være ved at have tre enheder stående. Med Orbi Voice kan du eksempelvis bede Alexa om at spille den mest populære musik fra tjenester som Spotify, Amazon Music, Pandora, iHeartRadio, TuneIn, Deezer og lignende. Du kan også lytte til lydbøger, podcasts, radiostationer, nyhedsudsendelser og mere.

Pris og tilgængelighed

Orbi Mesh WiFi System (RBK50V) består af en Orbi Tri-Band WiFi Router og en Orbi Voice WiFi Satellite & Smart Speaker. Sættet kan købes i november til en vejledende pris på 3.990 kroner.

Hvis du allerede har et Orbi WiFi-system, kan du nøjes med at købe ’Orbi Voice Add-on WiFi Satellite & Smart Speaker (RBS40V)’ til en vejledende pris på 2.690 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?