Ny WiFi fotoramme fra Netgear

Med Netgears Meural WiFi Photo Frame kan du via din smartphone trådløst dele og vise dine minder og fotos i hjemmet eller til familie og venners Photo Frames

Netgear har lige lanceret deres nyeste fotoramme i Meural-familien: Meural WiFi Photo Frame.

Meural WiFi Photo Frame er en WiFi-forbundet fotoramme, som via WiFi og en tilhørende app kan styres, så du kan vise de helt rigtige fotos frem på det rette tidspunkt.

Med en 15,6 tommer stor mat skærm, som mindsker refleksioner, samt et stilrent design, er Meural WiFi Photo Frame den perfekte ramme for personlige fotos og minder eller kunst i hjemmet eller hos familie og venner.

Den tilhørende Meural-app hjælper med til øjeblikkeligt at dele dine favoritbilleder på den krystalklare og farverige skærm, uanset om du er hjemme eller langt hjemmefra, i imponerende detaljer. Anti-refleksionsfiltret og den patenterede TrueArt-teknologi sikrer billeder, som ligner, at de var printet på fotopapir, og som kan nydes fra alle vinkler, uden at farverne tværer ud, som det ellers ofte sker på tilsvarende produkter, og Meural Photo Frame kan bruges både stående horisontalt eller vertikalt.

Med appen kan Meural WiFi Photo Frame også opsættes hos eksempelvis bedsteforældre eller bekendte, som på den måde kan få levende kig ind i familiens dagligdag – og flere kan tilslutte den samme Photo Frame, så hele familien kan byde ind med fotos.

Vink til motiverne

Med forskellige håndbevægelser kan du styre motiverne på WiFi Photo Frame. Du kan eksempelvis bevæge håndfladen op foran rammen, hvorefter den viser dig detaljer om hvor og hvornår billedet blev taget, eller du kan ”swipe” hånden langt den øverste ramme for at skifte motiv. Intuitivt og let at forstå for alle, både børn og voksne.

Ligeledes har rammen indbygget lyssensor, som tilpasser lysstyrken på skærmen til dens omgivelser, så skærmen stadig har et naturtro skær i de sene aftentimer og slukker helt om natten.

Dine fotos – og 30.000 kunstværker

Med Meural-appen er det desuden muligt at benytte eksisterende albums på din telefon og hurtigt dele dem på Meural WiFi Photo Frame, eller tidsbestemme bestemte albums og fotos til bestemte tidspunkter på dagen. Ligeledes kan du vælge et af 30.000 kunstværker fra Meural Art Library.

Meural WiFi Photo Frame (15,6 tommer) har en vejledende pris på 2.690 kroner, men det er endnu ikke oplyst, hvornår den kommer i handlen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2904 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart