Sport og stilhed i fokus hos Bose

Bose lover at deres nye hovedtelefoner - Earbuds QC – er de mest effektive earbuds inden for støjreducering nogensinde. Og de lover god sportslyd i deres nye Sports Earbuds

Det er efterhånden svært at pege på en producent af hovedtelefoner, som ikke lover, at de er de bedste nogensinde. Men når Bose kommer med den udmelding, at deres Earbuds QC bliver de bedste på markedet, så er jeg tilbøjelig til at lytte. For Bose har tilbragt så mange år på tronen af støjreducerende hovedtelefoner, at de ved, hvad de taler om.  

Ægte in-ear stilhed 

Ifølge Bose leverer de nye QuietComfort Earbuds samme niveau af stilhed, som vi kender fra deres QuietComfort around-ear hovedtelefoner, men altså i ægte trådløst in-ear format. Det bliver spændende at se, om Bose kan holde det løfte, men som sagt, ved de, hvad de taler om. Hovedtelefonerne måler 2,5 cm i længden og vejer bare 8,5 gram hver. Alligevel kan de ifølge Bose levere samme niveau af støjreducering som resten af QuietComfort-serien.  

Hovedtelefonerne er udstyret med Boses egne StayHear Max tips, der giver sikkert hold og som samtidig lukker tæt, så de fysisk blokerer for lyd. Øretelefonerne bruger adskillige mikrofoner til at registrere, måle og sende eventuel resterende støj til en elektronisk chip, der sammen med ganske små omformere skaber et tilsvarende og modsatrettet signal på mindre end en brøkdel af et millisekund, så lydene omkring os brugeren forsvinder. QC Earbuds har 11 niveauer af støjkontrol, så du selv kan vælge hvor meget af omverdenen, du lukker ind.  

Præcis gengivelse af musikken 

QC Earbuds gengiver ifølge Bose lyden meget præcist, så man som bruger får musik, der lyder ”så tæt på indspilningen som muligt” uden at forvrænge lyden ved høj volumen. Taler du i telefon, dæmper de larm omkring dig, så din stemme går mere klart igennem hos modtageren. Batterilevetiden er 6 timers afspilning og med to opladninger i det medfølgende batteri kan du gå 18 timer uden at lede efter en stikkontakt. Hovedtelefonerne bliver tilgængelige fra 5. oktober og får en pris på 2.199 kr. 

Super pasform og god lyd til sportsfolket 

Bose Sport Earbuds er en helt ny version af deres tidligere sportsmodel. De er blevet lavet om helt fra bunden, så de ifølge Bose leverer bedre lydkvalitet, selv om de kun er halvt så store som forgængeren. Her lover Bose, at in-ear hovedtelefonerne bliver i ørerne uanset – på nærmest magisk vis – uden at klemme øregangen og uden ekstra dimser til at holde dem på plads. Det er igen Boses StayHear Max tips, er sørger for, at de er behagelige at have i ørerne. De har op til fem timers batteritid og et opladningsetui, som skaffer op til 10 timers ekstra spilletid. Bose Sports Buds er tilgængelige fra 5. oktober og kommer til at koste 1.599 kr.  

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2905 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart