Komfortabele gaming-headsets fra Logitech

Nu er det hæderkronede firma, Logitech, klar med deres nyeste gaming-headsets der lover både god gaminglyd og høj komfort

Det er Logitech PRO-serien der har fået nye familiemedlemmer, nemlig G PRO X Gaming Headset og G Pro Gaming Headset. De er begge udviklet i samarbejde med e-sportsudøvere, og Logitech lover at de kombinerer en høj komfort og holdbarhed med højtydende lyd- og stemmeteknologi.

PRO X har samtidig fået den en helt ny teknologi, Blue VO!CE-software, der er udviklet sammen med eksperter fra Blue Microphones (som Logitech jo nu ejer). Det er en suite af mikrofoneffekter der i realtid, muliggør en professionel talekommunikation, og det skulle betyde at du kan tune din stemme baseret på dine egen præferencer, og dermed skulle dine holdkammerater bedre kunne høre dig når I spiller.

Logitech lover som sagt også, er komforten er i højsædet, og det skulle blandt andet være tilfældet fordi de nye headsets er udviklet fra bunden af til at være behagelige at bruge i flere timer.

De er konstrueret i aluminium og stål, har blødt memoryskum i ørepuderne, og hovedbøjlen er beklædt med kunstlæder. Og hvis du køber PRO X så får du også et ekstra sæt velourbeklædte ørepuder med.

Begge headset har Logitech G’s Pro-G 50mm Audio drivere, og så har Pro X DTS Headphone: X 2.0 surroundsound.

De to nye headsets skulle ramme markedet her i løbet af juli måned, og Pro X skulle få en pris på 999 kroner, mens Pro kommer til at koste 749 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?