Roccat klar med nye gaming-tastaturer

Optiske switcher skal sikre bedre gamingoplevelse med de nye tastaturer fra Roccat

Roccat har lige lanceret det helt nye Titan Optical Switch keyboard, samt tre nye overraskelser til Vulcan keyboard-serien. Roccat præsenterede det første Vulcan-mekaniske tastatur med Titan Tactile Switch tilbage i 2018, efterfulgt af Titan Speed ​​Switch i 2019, hvor det slanke design har høstet meget ros blandt medier og PC gamers.  

Roccats nye Pro-modeller med Titan Optical Switches leverer en ægte konkurrencemæssig fordel da tasterne nu reagere endnu hurtigere en hidtil set samt tilbyder flere tastaturindstillinger. Alt for at optimere de fordele som er vigtige i gaming.

Vulcan Pro er et full-size keyboard, der har det samme slanke design som Vulcan 121 og leveres med Titan Optical Switches, der erstatter de tidligere fysiske taster, som var mekanisk. Med de nye optiske taster får du en hurtigere reaktionstid, og derudover har tasterne nu en længere levetid.

Vulcan TKL Pro er et mindre keyboard der ikke har den numerisk del. Det leveres med et aftageligt usb-c-kabel, understøtter AIMO lighting system, og som de andre Vulcan-keyboards tillader det at man kan indstille macros så de er 100% tilpasset dine ynglingsspil.

Vulcan TKL, som endnu ikke er lanceret, er ligeledes mindre da det heller ikke har den numerisk del. Det er en mindre version af  af det prisbelønnede Vulcan-mekaniske keyboard. Vulcan TKL vil være tilgængelige i to versioner: hvor en version er med Titan Tactile Switch og den anden version er med Titan Speed ​​Switch.

Roccats Vulcan TKL, Vulcan Pro- og Vulcan TKL Pro-keyboards vil være tilgængelige i de danske forretninger fra den 30. oktober til henholdsvis 1.049 kr., 1.249 kr. og 1.249 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart