Nu kan OnePlus 8T oplades på kun 15 minutter

Med Warp Charge 65 kan 4500mAh-batteriet i den nye OnePlus 8T færdigoplades på kun 39 min. og næsten 58 pct. på et kvarter - hvilket er over dobbelt så hurtigt som med forgængeren Warp Charge 30T.

Når den nye premium smartphone OnePlus 8T lanceres den 14. oktober bliver det med den nyeste opladningsteknologi Warp Charge 65, der mere end fordobler opladningshastigheden fra sin forgænger. OnePlus 8Ts 4500mAh-batteri kan dermed oplades til fuld ydeevne på 39 minutter og nå en opladning på 58 pct. på bare et kvarter.

Dobbelt så hurtig opladning

Den nye dobbeltbatteri-konfiguration i Warp Charge 65 gør det muligt at oplade OnePlus 8T mere end dobbelt så hurtigt som med forgængeren Warp Charge 30T. Begge batterier kan oplades ved mere end 30W på én gang og samtidig bevare en stabil temperatur, selv når telefonen er i brug.

OnePlus’ Warp Charge 65-strømforsyning er samtidig designet til at tilbyde høj kompatibilitet med andre enheder. Den kommer med dobbelt USB-C port-design og understøtter alle tidligere opladnings-protokoller fra OnePlus. Den understøtter også op til 45W PD-opladning, som giver brugerne mulighed for at oplade flere supporterende enheder som fx laptops og tablets.

OnePlus har tilføjet en ekstra krypteringschip i både oplader og kabel samt 12 sensorer i telefonen, der måler temperaturer, hvilket giver OnePlus-enheder mulighed for effektiv og sikker opladning i alle situationer. Samtidig gør et nyt system til varmespredning det muligt at holde temperaturen stabil under opladning af OnePlus 8T.

Alle disse nye funktioner er tilføjet for at sikre, at Warp Charge 65 ikke kun er lynhurtig, men også sikker at anvende. Warp Charge 65 lanceres officielt sammen med OnePlus 8T den 14. oktober 2020. Læs mere om eventet og få muligheden for at vinde en OnePlus 8T her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart