Tech-Test news uge 38

I denne uge kigger jeg nærmere på et par store produktlanceringer, på sikkerhed og på bæredygtighed

Velkommen til den anden udgave af Tech-Test News.

Denne gang kigger jeg på to helt store produktlanceringer der har fundet sted i løbet af ugen, nemlig Huaweis og Apples.

Jeg kigger også lidt nærmere på en ny sikkerhedsrapport som F-Secure har udgivet, og så vender jeg blikket to store it-giganter, der virkelig gerne vil være bæredygtige.

Jeg har også en snak med Leif Jensen, nordisk salgs- og marketingsdirektør hos ESET, hvor vi snakker om, at ransomware nu har kostet menneskeliv i Tyskland.

Endelig har jeg været på besøg hos firmaet Nixu, der har specialiseret sig i Threat Intelligence, en tjeneste de sælger til både store og små virksomheder.

Tech-Test News uge 38

Herunder er de links jeg lover dig i udsendelsen:

Interview med Leif Jensen, ESET
Kort udgave af indslaget med besøg hos Nixu
Fuld udgave af besøget hos Nixu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart