JBL også klar med helt trådløse høretelefoner

Nu vil JBL så også være med på den (helt) trådløse vogn. De har lige lanceret deres Tune 120TWS der ingen ledninger har, og dermed slutter JBL sig til rækken af headsetproducenter der har fjernet ledningerne helt

Det nye helt trådløse headset fra JBL har lige ramt gaden, og du skal faktisk ikke slippe mere end 800 kroner for headsettet, og dermed bliver det klart et af de billige i denne kategori du kan finde på markedet.

JBL lover dog, at der ikke er gået på kompromis med lyden, og siger blandt andet at deres JBL Signature Sound er ’uovertruffen’.

Som alle andre headsets i denne kategori så kommer JBL Tune 120TWS med et etui der også fungerer som batteri og oplader, så du ikke skal være bange for at løbe tør for strøm. Faktisk leverer etuiet op til 16 timers ekstra spilletid, og du skal kun sætte headsettet på plads i små 15 minutter for at få strøm nok til 1 times musikafspilning.

De lover også, at deres lydteknologi, JBL Pure Bass, sikrer at der er masser af gang i bassen, så du får en god lydoplevelse, også når du er i omgivelser med et højt støjniveau.

Du finder naturligvis også indbygget forbindelse til både Siri og Google Assistant, så hvis du ønsker at betjene din smartphone med tale, så behøver du ikke fjerne headsettet, det er direkte indbygget.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?