Nyt avanceret HD-overvågningssystem

Arlo Pro fra Netgear har genopladelige batterier, tovejslyd, avanceret nattesyn og 130-graders billedfelt

Arlo er allerede et veletableret og godt overvågningssystem, og nu kommer der så en storebror, Arlo Pro, som kan fås som fuldstændig sæt eller som separate kameraer, der kan kombineres med og integreres i et eksisterende Arlo-system.

Arlo Pro har ligesom Arlo Q en indbyggede højttaler og mikrofon til tovejskommunikation – og sågar en indbygget sirene på 100 decibel til at skræmme ubudne gæster væk. Sirenen lyder fra basestationen og kan både fjernaktiveres og aktiveres automatisk ved bevægelse. Takket være intelligent bevægelsesregistrering (kommer via opdatering senere på året) kan Arlo-kameraer kende forskel på personer, biler, dyr og træer der bevæger sig i vinden, så du undgår falske alarmer.

Funktionsoversigt – Arlo Pro

  • 720p HD-opløsning og 130 graders billedfelt
  • 100 % trådløst system takket være li-ion batteri og 802.11n WiFi-forbindelse
  • Genopladelige li-ion-batterier med lang levetid og hurtig opladning – enten via direkte kabelforbindelse til stikkontakt eller ekstern oplader til 2 batterier (skal købes særskilt)
  • Avanceret RGB-IR nattesyn, mikrofon og højttaler
  • Avanceret IR-sensor med 130 graders registrering
  • Fleksibel montering – på bordet, på væggen eller med magnetholder
  • Gratis cloud-lagerplads til de seneste 7 dages optagelser
  • Mulighed for lokal lagring på ekstern USB-lagerenhed tilsluttet basestation
  • Direkte adgang til og styring af kameraer med Arlo-app + overvågning via Apple TV
  • Understøtter IFTTT og Samsung SmartThings – med flere platforme på vej

Pris og tilgængelighed

Arlo Pro-systemerne (VMS4X30) kan fås i Danmark fra 4. kvartal til en vejledende pris fra 2.299,- kroner for et system med ét kamera. Ekstra Arlo Pro-kameraer (VMC4030) kan købes separat til en vejledende pris på 1.599,- kroner.

Du kan læse mere om Arlo Pro her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?