Mesh-udvidelse af hjemmenetværket med Nighthawk X4S Tri-Band WiFi Extender

Nyt produkt fra Netgear forbedrer dit trådløse hjemmenetværks ydelse og dækning, uden at du behøver at udskifte din nuværende router eller routeren med integreret modem fra din bredbåndsudbyder

Med Netgears patenterede FastLane3-teknologi, som udspringer fra Netgears Orbi-system, undgår du de traditionelle signalforstærkeres reducerede ydelse, og du beholder det samme netværksnavn (SSID) og kodeord, uanset hvor i hjemmet du opholder dig. Med Nighthawk Mesh-teknologien slipper du for manuel tilkobling af trådløse enheder til separate adgangspunkter og signalforstærkere, som du har sat op for at udvide det trådløse netværk.

Nighthawk X4S er kompakt, og den er designet til at blive sluttet direkte til en stikkontakt. Lysdioderne hjælper dig med at finde den optimale placering under installationen, så du får den bedst mulige trådløse dækning. Nighthawk Mesh-teknologien, som styrer Netgears signalforstærkere, gør tilkoblingen til en eksisterende router let. Det er ikke nødvendigt at ændre dine nuværende netværksindstillinger.

Nøglefunktioner i Nighthawk X4S

  • Tri-band WIFI med FastLane3 giver Nighthawk X4S mulighed for at oprette en dedikeret forbindelse til hver af dine eksisterende routere eller kombinerede router-/modem-løsninger fra din bredbåndsudbyder. I modsætning til traditionelle single-band- eller dual-band-signalforstærkere bruges den dedikerede forbindelse ikke til andre formål, og du får derfor optimal ydelse.
  • Ét trådløst netværk og gnidningsfrit netværksskift er centrale fordele ved Nighthawk X4S i modsætning til løsninger med separate SSID’er for hovedrouter og signalforstærkere. Du undgår, at dine trådløse enheder skal opsættes på flere netværk, samt at overgangen fra ét netværk til et andet enten skal foretages manuelt, eller at enheden først skifter til et andet netværk, når forbindelsen bliver meget dårlig.
  • Høj ydelse via 802.11ac-understøttelse med hastighed på op til 2,2 Gbps (866+866+400) og Multi-User MIMO (MU-MIMO) til parallel streaming af data til flere enheder samtidigt. Bagudkompatibel med 802.11a/b/g/n.
  • Smart Connect giver automatisk valg af den bedste frekvens (5 eller 2,4 GHz) for hver enhed.
  • Processor med fire kerner giver forbedret ydelse ved 4K-streaming og spil uden lag.
  • Fire interne antenner øger rækkevidden.
  • WiFi Analytics-app til Android giver mulighed for optimering og overvågning af dit netværk.

Nighthawk X4s er allerede på det danske marked, og har en pris på 1.190 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?