Tre nye trådløse lydsystemer fra Bose skal sætte nye lydstandarder

Det er en ny soundbar samt to nye underholdningssystemer som Bose har sendt på gaden, og som Bose lover kombinerer overbevisende surroundsound med et fantastisk design

SoundTouch 300 er den nye soundbar fra Bose, og den er en elegant og ret lille soundbar. Med en størrelse på kun 5,7 x 97,8 x 10,8 cm hører den til blandt de mindste vi har hørt om. Samtidig lover Bose at den leverer markedets bedste ydeevne for soundbarer i samme størrelse, uanset hvad du lytter til.

SoundTouch 300 fungerer både med WiFi og Bluetooth, og den understøtter også NFC, så den er let at parre med din smartphone, og derved let at streame fra tjenester som Spotify, Deezer eller hvilken tjeneste du bruger.

Designet er udført med en glasoverflade og et perforeret metalcover, og de billeder vi har set viser et yderst elegant produkt.

Bose Lifestyle 650 er et kombineret underholdningssystem, der lover en imponerende 5.1-oplevelse. Den har fire OmniJewel satellithøjttalere som er de mindste fra Bose nogensinde, med målene på blot 14,66 x 4,67 x 4,67 cm.

Aluminiumshuset har to akustiske kabinetter til modsatrettede drivere som skulle give et effektfuldt output. Centerkanalen og basmodulet leverer sammen med satellithøjttalerne en god rummelig lydoplevelse med 360-graders lyd.

Lifestyle 650s højttalere er spækket med teknologi og kabinettet er holdt i børstet, anodiseret aluminium, og konsolenheden er designet med blankpoleret og buet glasoverflade.

En af de teknologier som Lifestyel 650 anvender er QuietPort-teknologien og en avanceret DSP for at give dybde, klarhed og realisme; ADAPTiQ for optimal lyd samt 4K-videokompatibilitet og 6 HDMI-indgange.

Som med SoundTouch 300 fungerer den med både WiFi og Bluetooth og understøtter også NFC.

Lifestyle 600-hjemmebiografen er på linje med 650-systemet og har mange af de samme luksus-funktioner. Lifestyle 600 indeholder fire Jewel Cube® satellit-højttalere samt en Jewel Cube centerkanal, som alle er en smule større end Lifestyle 650-højttalerne.

De tre systemer kommer i handlen her i oktober. SoundTouch 300 koster 5.999 kroner, Lifestyel 650 koster 38.995 kroner og Lifestyle 600 29.995 kroner.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?