Adobes AI understøtter nu over 100 sprog

Alt i alt understøtter Adobe Firefly 103 sprog, og er blevet Adobes mest succesfulde beta-udgivelse i firmaets historie

Hvis du ikke allerede kender Adobe Firefly, så er det en AI der kan lave billeder for dig, udelukkende ud fra en beskrivelse. På kun tre måneder har tjenesten allerede genereret over en milliard billeder, og nu har producenten opdateret den til at understøtte hele 103 forskellige sprog, så brugerne ikke er nødsaget til at lave beskrivelserne på engelsk.

Siden lanceringen har Firefly på bare få måneder generet over en milliard billeder og er nu integreret i Photoshop, Express og Illustrator, som hjælper brugerne med at opbygge en kreativitet, der bygger bro mellem fantasi og handling i Creative Cloud.

Det er dog stadig ikke alle der kan bruge Firefly, det er stadig en beta-version, og du skal være godkendt af Adobe før du kan bruge den i Photoshop og Illustrator. Men der fines en Express-version (i beta) hvor Firefly er indbygget og som alle med et Creative Cloud-abonnement kan bruge.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.