Adobe dræber endelig Flash

Det har været ventet længe, men nu har Adobe så langt om længe annonceret at de vil stoppe opdatering og distribution af Flash Player

Steve Jobs var den første der så problemerne med Adobe Flash, da han tilbage i 2010 bandlyste Flash fra hans iPhone. Ikke alene krævede det for mange ressourcer at afvikle det var også alt for usikkert, og bygget til en mus ikke til et touch-skærm.

Tirsdag i sidste uge annoncerede Adobe så endelig, at de nu vil stoppe og distribuere deres Flash Player, og at det bliver i 2020 den såkaldte End-of-Life nås.

Der er nu næppe nogen der bliver specielt kede af det af det, for nettet bliver både hurtigere og mere sikkert uden dette sikkerhedsmæssige gennemhullede produkt.

Men indtil da bliver du og resten af nettet nødt til at finde ud af, hvordan du klarer det når du bliver mødt af steder der stadig gør brug for Flash.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?