AOC udstyrer to 24” gaming-skærme med QHD opløsning

Både AGON AG241QG og AGON AG241QX er udstyret med et ultra-hurtigt TN panel med 1 ms responstid og 2560 x 1440 pixel opløsning

AOC introducerer den første 24-tommers gaming-skærm fra deres eksklusive AGON serie med QHD opløsning. Mens AG241QG kommer med 165 Hz, NVIDIA G-Sync Teknologi og NVIDIA ULMB, adskiller AG241QX sig ved at have 144 Hz og Adaptive-Sync teknologi. Udover 1 ms responstid bidrager disse egenskaber til, at begge gaming-skærme kan glide igennem alle spil uden hakken, skærmvridning eller udtværede bevægelser. Begge skærme sigter derfor tydeligvis efter entusiastiske og konkurrence dygtige spillere, ved at opfylde deres krav om altid at balancere på kanten af, hvad der er menneskeligt muligt.

– Læs også: AOC AGON Premium Gaming skærm nu med Nvidia G-sync teknologi og IPS pane

På grund af et bredt spektrum af komfort egenskaber placeres AGON gaming-skærmene i den helt eksklusive klasse. Takket være AOC Ergo Dial Base hos både AG241QG og AG241QX, kan brugere altid justere deres skærm til deres individuelle behov for at sikre varig udholdenhed i længere gaming-sessioner. Funktionerne er højde-indstilling og er kombineret med en skala, så du selv kan justere til din foretrukne højde, samt justere hældning og drejning.

Komfort for øjnene er ligeså vigtig for at holde ud gennem konkurrencer. Derfor skaber AOC’s Flicker-free teknologi, som både AG241QG og AG241QX er udstyret med, minimalt flimmer for at reducere gener for øjet og træthed. Adaptive-Sync modellen går endnu et skridt videre med dens Low Blue Light mode, der reducerer uønsket kortbølget blåt lys uden at gå på kompromis med farvekvaliteten.

Yderligere kraftfulde spilegenskaber ved AG241QX er AOC Low Input Lag, AOC Shadow Control og AOC Game Mode Presets på den særlige KeyPad.

– Læs også: Så kom skærmen med usb-c tilslutning

Mens den ultra-lave responstid sikrer, at spilleres kommandoer udføres uden forsinkelser, giver AOC Shadow Control hurtig kontrastjustering for bedre udsigt til markerede områder, uden at sætte de allerede afbalancerede skærmområder over styr. AOC Settings KeyPad er velegnet til nemt at skifte imellem forskellige billedindstillinger. Det har aldrig været nemmere at gemme indstillinger og øjeblikkeligt aktivere dem efter behov.

AOC AGON AG241QX vil være tilgængelig til august 2016 til en vejledende salgspris af DKK 3,399,- og AOC AGON AG241QG til en vejledende salgspris af DKK 4,499,- til september 2016.

Mere information om AOC AGON AG241QG kan findes her

Mere information om AOC AGON AG241QX kan findes her

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?