Apple Watch Series 3 får mobilforbindelse og bedre sundheds- og fitnessmuligheder

Samtidig kan du nu streame musik direkte til dit ur, og så har det nye smartwatch fået en bedre dual-core-processor og watchOS 4

Redigeret: Artiklen her kunne godt give indtryk af, at Siri på Apple Watch Series 3 er på alle sprog, det er desværre ikke tilfældet. Siri til Apple Watch Series 3 kommer endnu ikke på dansk.

Den nye version af Apples smarte ur, Apple Watch Series 3, har nu fået indbygget mobilforbindelse. Så uanset om du er ude at løbe, svømmer i poolen eller bare prøver at blive mere aktive i din hverdag, giver Apple Watch Series 3 med mobilforbindelse dig mulighed for at bevare forbindelsen, ringe op, modtage beskeder og meget mere – selv uden en iPhone i nærheden.

Tredje generation af Apple Watch er en fantastisk sundheds- og fitnessmakker, som er vandafvisende ned til 50 meter, har intelligente coachingfunktioner og tilbyder en ny barometrisk højdemåler, der måler den relative elevation. Apple Watch Series 3 fås i to modeller, en med GPS og mobilforbindelse, og en med GPS. Begge har en 70 % hurtigere dual-core-processor og en ny trådløs chip. Watch 3 med mobilforbindelse kommer dog først til Danmark til næste år, og det er stadig uvist hvornår.

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har en komplet 4G LTE- og UMTS-mobilradio, som skifter til mobilforbindelse, når den ikke er i nærheden af iPhone. Uret har samme nummer som iPhone, så det er ikke nødvendigt at give familie, venner og kollegaer et ekstra. Kunderne vil kunne ringe mobilt direkte fra Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), og sammen med AirPods giver det en helt trådløs oplevelse.

Bag Apple Watch Series 3 ligger Apples tredjegenerations-arkitektur, S3, med en hurtigere dual-core-processor, der gør, at apps åbnes hurtigere, og grafikken bliver mere jævn. Desuden kan Siri for første gang tale via den indbyggede højttaler.

Apple har designet en ny særligt tilpasset trådløs chip ved navn W2, som gør Wi-Fi 85 % hurtigere og Bluetooth og Wi-Fi 50 % mere energieffektivt, så Apple Watch Series 3 stadig har batteritid til en hel dag, og størrelsen er næsten den samme som før. Apple Watch Series 3 har også en barometrisk højdemåler, som hjælper med at registrere aktivitet, antallet af trappetrin og udendørstræning, inklusive stigninger i terrænet.

watchOS 4 har en opdateret Puls-app, som giver endnu bedre overblik over brugerens puls, som f.eks. målinger under hvile, træning, restitution, gang og Vejrtræknings-sessioner. Kunderne kan også vælge at få besked, når deres puls ligger over en bestemt grænse under inaktivitet. watchOS 4 har andre funktioner, som f.eks. den proaktive Siri-urskive, som viser de oplysninger, brugerne har mest brug for i løbet af dagen, en forbedret Trænings-app med ny grænseflade, tilpasset High Intensity Interval Training (HIIT) og automatiske indstillinger for svømning i pool.

Den redesignede Musik-app synkroniserer automatisk spillelister som Mix med ny musik og Mix med favoritter og den musik, som brugeren lytter mest til. Senere på året vil Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kunne streame musik, så brugerne får adgang til alle sange i Apple Music, direkte på håndleddet. Med den nye Radio-app får brugerne også adgang til Beats 1 live eller enhver anden Apple Music-radiostation, helt uden iPhone eller Wi-Fi.

Apple Watch Series 3 (GPS) har en startpris på 2.799 kr. Begge modeller har nye opgraderinger som en hurtigere dual-core-processor og trådløs chip samt en barometrisk højdemåler. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kan for første gang fås med en særlig rød Digital Crown og den eksklusive “Explorer”-urskive, som viser mobilforbindelsen i et unikt design. Series 1 vil kunne fås til en ny startpris på 2.099 kr, så prisen nu er endnu bedre.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?