Bang & Olufsen lancerer in-ear headset med aktiv støjdæmpning

Beoplay EQ er den danske audioproducents første in-ear-headset med aktiv støjreduktion oog Transparency Mode, og håber at det kan hjælper dig med at finde fokus og skabe ro, uanset hvor du er

Beoplay EQ. Foto: Bang & Olufsen

Det nye trådløse in-ear-headset er, ifølge Bang & Olufsen, designet til hverdagen, og skulle kombinere helt ny teknologi med konfort, B&Os signaturlyd og beamforming-mikrofoner, der derved skulle sikre at dine telefonsamtaler går klart og tydeligt igennem.

Som altid når danske B&O lancerer et nyt headset, så følger der store ord med på vejen. Beoplay EQ følges blandt andet af beskrivelsen, at det er finpudset af deres erfarne lydteknikere, så det giver en præcis og autentisk lydoplevelse, hvor musikken er tro mod kunstnerens vision. Det er store ord, som jeg glæder mig til at efterprøve.

Beoplay EQ. Foto: Bang & Olufsen

Traditionen tro har B&O valgt at lave et klassisk skandinavisk design, og de lover at det nye headset har en enkel betjening, samt at headsettet har et godt ergonomisk design, hvor ørepropperne sidder godt og sikkert i ørerne.

Headsettet er udstyret med 6,5 timers spilletid når de er fuldt opladede, og herudover er der to opladninger i det medfølgende etui, og det skulle give en samlet spilletid på 20 timer.

Det mest spændende ved det nye headset, nemlig den aktive støjreduktion og Transparency Mode, skriver B&O ikke nærmere om i deres pressemeddelelse, og det undrer, for det er jo lige det der gør dette headset ekstra spændende.

Beoplay EQ er klar i butikkerne d. 19. august, og får en pris på 2.999 kroner, og til den pris må vi håbe at headsettet virkelig lever op til de flotte løfter.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?