Bitdefender optrapper kampen mod ransomware

Nu er der kommet nye værktøjer i kampen mod cyberkriminalitet, ikke mindst ransomware. Bitdefender har lanceret deres 2017-produktportefølje til Windows, Mac OSX og Android, der skal ind i kampen mod internettrusler såsom ransomware

Bitdefenders nye udbud af produkter inkluderer Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security og Bitdefender Total Security Multi-Device.

De nyeste Bitdefender-produkter inkluderer cloud- og maskinindlærings-algoritmer, der eliminerer truslen fra den ransomware, der spreder sig med faretruende fart blandt private brugere. Ransomware lukker ned for vigtige filer og billeder på brugerens computer for derefter at forlange en løsesum for nøglen, der dekrypterer filerne.

Bitdefenders 2017 produktlinje introducerer Wi-Fi Security Advisor, som vurderer sikkerheden på de netværk, som brugerne logger på i løbet af dagen – det kan være på en café eller i lufthavnen – og den rapporterer, hvis den registrerer sårbarheder i netværket.

En anden vigtig del af produktlinjen er Safepay med Wi-Fi Hotspot protection, der yder sikkerhed i forbindelse med online transaktioner og sikrer brugernes personlige oplysninger.

Produkterne for 2017 indeholder de nyeste teknologiske fremskridt for at standse alle typer af vira, orme, trojanske heste, phishing, spyware, hackere og nyere sofistikerede trusler.

Bitdefender Central Portal er kontrolcenteret, hvor du let administrerer alle dine enheder, selv hvis de skulle blive væk eller stjålet. Du kan scanne dem på afstand, tjekke deres status, optimere deres ydeevne og anmode om direkte support.

Med 2017-generationen af produkter kan du nu også tage fotos via alle dine Windows eller Android enheder gennem Bitdefender Central, hvilket kan være en yderligere hjælp til dig for at finde mistede enheder.

Time Machine Protection til Mac forhindrer andre i at tilgå og ændre dine backup data. Det sikrer, at du kan genoprette dit system, også selvom du bliver angrebet af en ransomware, der normalt ville være meget ødelæggende.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?