CES 2019: Jabra viser hvad dansk headset ekspertise kan

Jabra viser hvad de kan indenfor headsets ved dette års Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. Det sker med en udvidelse af Elite-headset-serien, såvel som en opdatering af en af favoritterne på markedet

Jabra Elite 85H. Foto: Jabra

Jabra lancerer den nyeste tilføjelse til deres Elite-serie: Elite 85h headsettet med Jabra SmartSound; eksklusiv AI teknologi, der tilpasser sig efter omgivelserne. Headsettet, der er det bedste i sin klasse, sætter nye standarder med en maksimal batteritid, 40mm specialbyggede højtalere og avanceret 6-mikrofoners opkaldsteknologi, der giver krystalklar lyd. Jabra lancerer også headsettet Move Style Edition, en opgradering af Jabra Move.

I år fejrer GN (moderselskabet til Jabra) 150 års lydinnovation. Siden Jabra skabte det første Bluetooth headset til den almindelige forbruger, mere end to måneder før konkurrenterne, og dermed banede vejen for trådløs kommunikation på både erhvervs- og privatmarkedet, er virksomheden fortsat med at opfinde lydløsninger, der er udviklet med et formål. CES vil fremvise de seneste produktudviklinger fra den danske lydekspert.

Elite 85h med AI teknologi

SmartSound featuren i Elite 85h er udviklet på baggrund af audEERING’s soundscape teknologi. Denne egenskab sikrer, at lyden i headsettet automatisk tilpasser sig til dine omgivelser. Uanset om du befinder dig i et menneskefyldt rum eller har brug for at kunne koncentrere dig i et travlt tog, så sørger SmartSound for, at du får den bedste opkalds- og musikoplevelse.

Elite 85h headsettet sætter nye standarder over hele linjen med 32 timers batteritid (med ANC aktiveret), krystalklar lyd med avanceret 6-mikrofoners opkaldsteknologi, 40mm specialbyggede højtalere, der leverer en akustisk oplevelse i topkvalitet samt branchens førende slidstyrke.

Med SmartSound og total håndfri Voice Assistant Control, der giver mulighed for hurtigere og nemmere adgang til stemmeassistenten, når du er på farten, er Elite 85h det smarteste ANC headset på markedet.

100 procent håndfrit med Alexa

Mikrofonløsningen kombineret med Jabra Sound+ app’en gør det til en 100 procent håndfri oplevelse at styre sin assistent med stemmen. Brugeren behøver ikke længere røre en knap på headsettet for at interagere med Alexa, Siri eller Google Assistant – du bruger blot stemmen og bliver forbundet med det samme. Jabra er blandt de første til at anvende Alexa wake-word til at skabe direkte adgang til Alexa.

Move Style Edition

Headsettet er skabt til at levere trådløs musik på farten, og Move Style Edition har en forbedret batteritid på op til 14 timer, samtidig med at det leverer den samme gode lyd, komfort og letvægt, som brugerne kender.

Headsettet er tilgængeligt i tre nye stilfulde farver: Titanium Black, Gold Beige og Navy og tilbyder dermed et spændende udvalg, som brugerne kan vælge imellem.

Jabra Move Style Edition. Foto: Jabra

Siden lanceringen af Jabra Move i 2014 har headsettet fået en bred anerkendelse indenfor denne kategori for blandt andet dets overlegne trådløse lyd og enestående musikoplevelse i kategorien headsets under 800 kroner.

Jabra vil også vise deres tilføjelse til Elite Active-serien til sportsbrug, nemlig Elite Active 45e. Dette vandtætte headset har et forbedret design med øre-krog, som ikke alene giver et sikkert fit men også sørger for den langvarige komfort ved brug. Op til ni timers batteritid giver brugerne mulighed for en hel uges træning på en enkelt opladning. Dette headset er planlagt til lancering i Q1 2019.

Elite Active 45e. Foto: Jabra

Tilgængelighed og priser

  • Elite 85h vil være tilgængeligt fra april 2019 hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 2.299 kroner.
  • Move Style vil være tilgængeligt fra midten af januar 2019 hos udvalgte forhandlere til en pris på 799 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?