CES 2019: Nye udendørs produkter fra Philips Hue

Med Philips Hues nye udendørs bevægelsessensor kan du automatisk sætte lyset til at tænde både indendørs og udendørs ved bevægelse, og forskellige nye udendørslamper giver mulighed for at skabe den helt rette stemning i haven eller på terrassen

Mulighederne for intelligent udendørsbelysning udvides endnu engang, når Signify, lancerer nyheder i deres Philips Hue Outdoor-serie. En af de største nyheder er den trådløse, batteridrevne og vejrsikrede bevægelsessensor til udendørs brug, der gør det muligt at indstille præcis, hvordan dit hus byder dig ”velkommen hjem”.

Sensoren kan fx sørge for at tænde lyset automatisk, når du kommer hjem, og den integrerede dagslyssensor sikrer, at lyset først tænder, når det er mørkt. Derudover giver en række nye Hue Outdoor lamper, både vægmonterede, piedestaler og bedlamper flere muligheder end nogensinde for at oplyse haven og andre udendørs arealer på intelligent vis.

Sensorens rækkevidde på 12 meter vil opdage enhver bevægelse tæt på hjemmet, og via Hue appen kan man så indstille præcist hvilke lamper, der skal tænde – både inde og ude – når nogen passerer, så evt. ubudne gæster holdes på afstand.

De nye produkter i Outdoor-serien, som i Danmark lanceres fra februar 2019, er:

  • Udendørs bevægelsessensor. Pris: 399 kr.
  • Welcome Flood Light, som er en vægmonteret lampe, der giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris: 999 kr.
  • Discover Flood Light, som er en vægmonteret lampe med White & Color Ambiance. 1149 kr.
  • Econic lampe-serien i White & Color Ambiance. Pris fra: 999 kr.
  • En ny og større version af Calla piedestalen i White & Color Ambiance. Pris startkit: 1149 kr. Pris extension kit: 899 kr.
  • Fuzo lampe serien, som giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris fra: 599 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?