Philips Hue nu med Bluetooth

Philips har netop lanceret deres nyeste Hue-pære. Den nye version har indbygget Bluetooth og kan forbindes med Alexa eller Google Assistant på mobilen

Philips Hue har længe været kongen af fjernstyrede pærer, og nu kommer der altså en ny pære på markedet. Den hedder bare Philips Hue med Bluetooth, og den skal gøre det endnu lettere at komme i gang med Hue. Før var det nødvendigt at koble en trådløs bridge på boligens netværk for at få gang i pærerne. Men med den nye pære skal bare skrue pæren i, tænde for mobilens Bluetooth og styre opsætningen via Philips Hue with Bluetooth-appen på mobilen. Når pæren er forbundet, kan man via mobilen styre en række forskellige funktioner: Man kan tænde og slukke lyset eller skrue op/ned for lysstyrken. Man kan vælge imellem flere millioner farver, så man altid får lige den belysning, der passer til humøret. Man kan indstille pæren, så lyset skifter i løbet af dagen. Det er muligt at koble flere enheder til pæren, så der altså ikke kun er én person i husholdningen, der kan styre lyset.

Virker også med wi-fi

Philips Hue with Bluetooth kan også bruges med det trådløse netværk i hjemmet, på samme måde som de Philips Hue produkter, der er på markedet i dag. Men som i dag kræver det også, at man først forbinder en trådløs Philips Hue Bridge med sin router. Så får man til gengæld adgang til flere funktioner som for eksempel muligheden for at styre lyset, selv om man er et helt andet sted.

Kommer til efteråret

De nye pærer bliver en del af E27- og GU10-serierne og kommer i tre versioner. Priserne er allerede præsenteret: White til 149 kr., White Ambiance til 229 kr.  og White and Color Ambiance 479 kr. Vil man prøve de nye Bluetooth pærer kan man gøre det i løbet af efteråret, når de lander i butikkerne. Desuden lover Philips, at der kommer flere lysprodukter med Bluetooth i 2020.

Du kan læse mere om Philips Hue her.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?