Creative Stage V2 giver smæk på lyden

Creative Technology lancerer nu Creative Stage V2, der er en opgraderet version af soundbaren Creative Stage. Den nye version kommer med en række smarte nye funktioner: Nye Sound Blaster-lydteknologier og større dimensioner giver brugerne bedre og klarere lyd samt et bredere surround-lydbillede og dermed bedre lydkvalitet

Med den nye Clear Dialog-lydteknologi kan brugere høre hver stavelse tydeligt, uden at skulle skrue op for lydstyrken, idet samtaler opfanges og forstærkes uden at det går ud over de øvrige lydeffekter. Samtidig giver surround-teknologien et udvidet lydbillede, der sikrer den ultimative filmoplevelse hjemme i privaten.

Med to specialindstillede mellemklassedrivere og en kraftig subwoofer kan Creative Stage V2 nemt fylde rummet med lyd og bas – og sørge for, at man virkelig lever sig ind i handlingen.

Creative Stage V2 har også en lang række tilslutningsmuligheder – TV ARC, optisk, AUX, Bluetooth og endda USB-streaming – hvilket gør det til det ideelle lyd-underholdningssystem til både tv, computer, mobil og spilkonsol.

Samtidig kan soundbaren kontrolleres via fjernbetjeningen, så brugere kan skifte input-kilde, justere diskant- og basindstillinger samt slå surround- og Clear Dialog-effekt til og fra med et enkelt tryk på en knap. Med et slankt og minimalistisk design passer Creative Stage V2 ind i ethvert rum og kan desuden vægmonteres.

Creative Stage V2 fås til EUR 109,99 på Creative.com.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?