Det lysner (lidt) for Huawei

Der er måske lidt lys for enden af tunnelen for Huawei. Google har nemlig lige genindsat Mate 20 Pro på deres Android Q beta-program

Den historie står at finde flere steder på nettet, blandt andet på Android Developers og Android Police.

I forlængelse af det amerikanske handelsforbud blev Huawei fjernet fra Googles betaprogrammer, men et nærmer kig på listen viser nu at Google igen lister Huawei Mate 20 Pro på listen over modeller der tester Android Q i beta.

Det er naturligvis godt nyt for Huawei, men det betyder stadig ikke at Android Q kommer på eksisterende eller fremtidige smartphones fra Huawei.

Hvad det dog derimod tyder på er, at Google anser det som meget sandsynligt at handelsforbuddet fra Donald Trump er en brik i et politisk spil, og at det vil blive fjernet, så snart USA og Kina får afklaret deres handelsstridigheder.

Lige nu kan Mate 20 Pro brugere dog glæde sig over, at de atter kan ansøge Huawei om at komme med i betatesten af Android Q.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?