Huaweis nye flagskib utrolig populær

For blot et par uger siden landede Huaweis nye flagskib Huawei P20 Pro i de danske butikker, og sidenhen er den prisvindende smartphone blevet revet væk fra hylderne

Siden lanceringen af Huaweis P20-serie d. 27. marts er smartphone-salget skudt i vejret. Barren var sat højt ved lanceringen af P20 Pro, men alligevel er den store efterspørgsel kommet bag på Huawei:

“Vi oplever i stigende grad, at forbrugerne køber flere af vores high-end smartphones, hvilket er et udtryk for anerkendelse af brandet blandt danskerne. Det er ingen hemmelighed, at vi havde store forventninger til vores nye flagskib, men jeg må sige, at salget af P20 Pro er gået over al forventning,” skriver Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark i en pressemeddelelse, og fortsætter:

“P20 Pro blev allerede udsolgt efter blot et par uger på hylderne. Vi får nye leverancer hver uge, men de er stort set solgt på forhånd. Specielt efterspørgslen på farverne Twilight og Midnight Blue har overrasket både os og de danske operatører.”

Tech-Test er på vej med en test, hvor vi ikke alene tester den nye P20 Pro, men også, P20, P20 Lite, Samsung S9 og S9+, Sony ZX2, Nokia 6,1, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco. Nu skal vi finde ud af, hvem der har den bedste smartphone.

Hos Telia mærker man også til den store efterspørgsel på Huawei P20 Pro:

“Vi har oplevet en markant stigning i interessen for Huaweis smartphones inden for de seneste par år. P20 Pro er ingen undtagelse. Telia lancerede Fri Data i midten af marts, og det har vist sig at være et rigtig godt match med Huaweis P20 Pro. Det giver følelsen af at være fri og uafhængig med en topmoderne smartphone og alle dens muligheder uden at skulle bekymre sig om dataforbrug og ekstra regninger, som rigtig mange efterspørger,” siger privatkundedirektør i Telia, Gustav Berghog, og uddyber:

“Det er især Twilight-farven, der har været populær, når Telias kunder går efter Huawei-telefoner. Vi har generelt solgt markant flere farvede Huawei-mobiler, end vi plejer. Så meget, at vi hurtigt måtte melde udsolgt af P20 Pro i Twilight. Men vi forventer at havde den på lager igen i midten af maj.”

Om Huawei P20 Pro

  • P20 Pro er netop blevet udråbt som vinder af den prestigefyldte TIPA Award i kategorien “Best Photo Smartphone”.
  • Sidste måned blev Huawei P20 Pro kåret som det ubetinget bedste smartphonekamera af verdens mest anerkendte kameratestere hos DxOMark.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2843 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart