Motorola Hyper: Kæmpe kamera og pop-op selfie

Det nye kamera fra Motorola, Hyper, har fået 64MP-opløsning og et pop-up-kamera der har fået en 32MP-opløsning

Det går stærkt for Motorola for tiden. De sender den ene smartphone efter den anden på gaden, og ikke alene er de udstyret med spændende teknologi, de har også alle en lav pris.

Det nyeste kamera, Motorola Hyper, har således fået et hovedkamera med en opløsning på 64MP og et pop-up-kamera på 32MP, en skærm på 6,5″ der stort set fylder hele skærmen, og så har den fået en oplader der kal evere strøm til hele dagen på kun 10 minuter.

Så lad os lige starte med batteriet – for her har Motorla leveret en pæn kapacitet. 4.000 mAh er det blevet til, og de lover at det er nok strøm til 38 timers kontinuerlig brug.

Samtidig kommer telefonen med en oplader med en nye teknologi – 45W Hyper Charging, og den skulle kunne give dig strøm nok til 12 timers brug på bare 10 minutters opladning. Og hvis du lader mobilen sidde i opladeren i 30 minutter, så er batteriet opladet til 75% – det lyder faktisk ret fedt.

Motorola har også udstyret kameraet med Night Vision og Quad Pixel teknologi, der skulle give 4 gange så stor lysfølsomhed som ellers. Og hvis du er bange for at pop-up-kameraet skal gå i stykker, hvis du taber kameraet, så er der ingen grund til bekymring. Hvis kameraet tabes, så trækker kameraet sig automatisk ind, så det er beskyttet – og så skal du bare håbe på at skærmen ikke dør i faldet…

Hovedkameraet har også fået de nye teknologier der giver højere lysfølsomhed, og så har den en laser-autofokus-teknologi der skulle lade kameraet fokusere med det samme, selv i mørke.

Det er også muligt at skifte over til en 118 graderes ultravidvinkel-linse, så du kan fange alt når du skal tage billeder af store grupper.

Fordi mobilen er udstyret med et pop-up-kamera er der ingen notch eller huller i skærmen, så du får kant-til-kant skærm.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 675 octa-core-processor med AI-indbygget, har 4GB ram og 128GB lagerplads (der kan opgraderes til 1TB via sd-kort).

Som sagt er prisen 2.699 kroner og den skulle snart dukke op i danske butikker.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart