Astro Gaming er klar med nyt trådløst gaming-headset – A50

Det nye A50 trådløse headset lover at kombinere et flot udseende med komfort og god gaming-oplevelse

A50 er det nyeste trådløse headset fra Astro Gaming, og de lover at det er designet og afstemt til at levere en audio-kvalitet der er helt i top.

Det nye headset indeholder en række forbedringer til lydoplevelser, trådløs rækkevidde, sammenkobling og opladning, mikrofonklarhed og andet som alt skulle give en bedre gamingoplevelse.

Astro Gaming har udviklet det nye headset til professionelle gamere, herunder udviklere af indhold, streamere og spiludviklere. Og målet har været at udvikle A50 Wireless + Base Station til at give den bedste kvalitet af lyd og mest fordybende lydoplevelse.

Astro Audio V2 leverer den nyeste lydteknologi til A50 med blandt andet ny trådløs radioteknologi, en opdateret isoleret stream output og muligheden for at tilpasse din lydprofil via Astro Command Center.

Den nye version af A50 er samtidig optimeret til 3D lydopløsning gennem blandt andet Dolby Atmos.

Den nye Base Station skulle levere en klar stemmekommunikation med lav latenstid, hvilket er efterspurgt af mange gamere.

Den integrerede MixAmp-teknologi gør det muligt at tilpasse lydniveauet så som Master Volume og Spil så du kan få en god stemmebalancering og et optimalt mix.

Astro A50 Wireless + Base Station kan du købe for 2.499 kroner, og du kan læse mere her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?