Rygte: Den næste iPhone har slet ingen porte

Hvis rygterne taler sandt, så vil 2021-versionen af Apples iPhone helt droppe portene, og dermed også den forventede usb-c-port

Det er TF International Securities analyst, Ming-Chi Kuo der bærer dette rygte til marked.

Han fortæller i en note til en klient i sidste uge, at Apple har planer om at fjerne lightningkablet fra deres 2021-modeller, og på den måde at skabe en totalt trådløs oplevelse for deres brugere.

Men udover en helt port-løs smartphone, så forventer Kuo også at Apple vil lancere en iPhone SE 2 Plus, der har en samme design som vi kender fra iPhone X og 11, dog uden Face ID, og dermed har den en mindre notch.

Men det skulle også betyde at Touch ID vil blive bygget ind i mobilens power-knap, der kommer til at sidde på siden af mobilen.

Han forventer at størrelsen på skærmen bliver 5,5 eller 6,1″ og at den får en lcd-skærm, i modsætning til de andre modeller der får en OLED-skærm.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart