Rygte: Den næste iPhone har slet ingen porte

Hvis rygterne taler sandt, så vil 2021-versionen af Apples iPhone helt droppe portene, og dermed også den forventede usb-c-port

Det er TF International Securities analyst, Ming-Chi Kuo der bærer dette rygte til marked.

Han fortæller i en note til en klient i sidste uge, at Apple har planer om at fjerne lightningkablet fra deres 2021-modeller, og på den måde at skabe en totalt trådløs oplevelse for deres brugere.

Men udover en helt port-løs smartphone, så forventer Kuo også at Apple vil lancere en iPhone SE 2 Plus, der har en samme design som vi kender fra iPhone X og 11, dog uden Face ID, og dermed har den en mindre notch.

Men det skulle også betyde at Touch ID vil blive bygget ind i mobilens power-knap, der kommer til at sidde på siden af mobilen.

Han forventer at størrelsen på skærmen bliver 5,5 eller 6,1″ og at den får en lcd-skærm, i modsætning til de andre modeller der får en OLED-skærm.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?