Google Foto vil snart give alle billeder portræt-tilstand

En kommende opdatering til Google Foto vil gøre det muligt at tilføje portræt-tilstand til alle billeder, også dem der er taget inden den funktion kom til de fleste smartphones

Langt de fleste smartphones i dag har mulighed for at tage portrætbilleder – altså de billeder, hvor personen står i fokus, og så bliver hele baggrunden sløret.

Men hvad nu, hvis du har taget billeder med en smartphone der ikke har den funktion?

Svaret kommer med en opdatering til Google Fotos, hvor det bliver muligt at tilføje den effekt til alle billeder, også selvom de er taget med et kamera der ikke har den funktion.

Google har frigivet en GIF der viser, at processen er den samme som at tilføje et filter i stort set alle redigeringsværktøjer.

Illustration fra Google.

Det virker til at funktionen er let at bruge, og at effekten er ret overbevisende.

Ifølge Google kommer den nye funktion til Google Fotos i løbet af de næste par uger, og den kommer faktisk også til deres videochat-program, Duo.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart