Incognitotilstand på Google Maps på vej til iOS

Google har lige annonceret at de nu udruller incognitotilstand til Google Maps til iOS - en funktion der har været på Android-versionen længe

Den private tilstand for Google Maps virker på samme måde som til Chrome-browseren. Når du bruger den, så kan du søge efter en lokation eller navigere uden at Google gemmer den information på din konto.

Alt det kræver er at du klikker på dit profilbillede i søgefeltet, og så klikke på “Tænd for incognito-tilstand.”

Det er blevet ret almindeligt at have incognito-tilstand i apps, og tilbage i 2018 introducerede Google den tilstand i deres YouTube-app på Android, og du kender den allerede fra browserne Chrome, Safari, Firefox og Edge.

Illustration fra Google

Det er en måde at give brugerne mere privatliv på, og mange vil nok sætte pris på den funktion – hvis de har noget at skjule.

Og i den samme boldgade har Google også annonceret, at de i løbet af næste måned vil begynde at udrulle en funktion til Android der gør det muligt, at slette information fra deres Google Maps tidslinje i større mængder.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart