Ny og hurtigere MacBook Pro på vej

De nye versioner af MacBook har op til 6-core processor og 32GB hukommelse, True Tone skærm og Apples nye T2-chip

Apple MacBook Pro Apple MacBook Pro

Apple har lige lanceret deres opdatering af MacBook Pro, og med opdateringen lover de bedre ydelse og nye funktioner til deres topmodel, og det skulle gøre den til den mest avancerede Mac-laptop nogensinde.

Naturligvis har den stadig den meget omdiskutterede Touch Bar, den har en 8. generation Intel Core processor med 6 kerner på 15” modellen og Apple lover at den yder op til 70% bedre. 13” modellen har fået en quad-core processor med op til dobbelt så god ydelse, hvilket skulle gøre den oplagt til at håndtere store datasæt, udføre komplekse simulationer, redigere flersporlyd og avanceret billedbehandling eller filmredigering.

15”-versionen har samtidig fået mulighed for at tilføje op til 32GB hukommelse. Når det kommer til lager, så kan 13”-versionen udstyres med op til 2TB SSD og 15”-versionen har fået mulighed for op til 4TB SSD.

Se så får du ikke alene en monster stor kapacitet, du får også en hamrende hurtig disk.

Skærmen er, naturligvis fristes man til at sige, en Retina-skærm med 500 nits, understøtte P3 wide farve gamut og så har dsen fået True Tone-teknologi, hvilket skulle give en mere naturlig skærmoplevelse.

Sikkerheden har også fået et nøk opad. Apples nye T2-chip giver en bedre sikkerhed, der blandt andet understøtter sikker opstart og on-the-fly krypteret lager. Samtidig kommer ”Hej Siri” også til Mac for første gang nogen sinde.

Specs for 15” MacBook Pro

 • 6-core Intel Core i7 and Core i9 processors up to 2.9 GHz with Turbo Boost up to 4.8 GHz
 • Up to 32GB of DDR4 memory
 • Powerful Radeon Pro discrete graphics with 4GB of video memory in every configuration
 • Up to 4TB of SSD storage2
 • True Tone display technology
 • Apple T2 chip
 • Touch Bar and Touch ID

Specs for 15” MacBook Pro

 • Quad-core Intel Core i5 and i7 processors up to 2.7 GHz with Turbo Boost up to 4.5 GHz and double the eDRAM
 • Intel Iris Plus integrated graphics 655 with 128MB of eDRAM
 • Up to 2TB of SSD storage2
 • True Tone display technology
 • Apple T2 chip
 • Touch Bar and Touch ID

Priser og tilgængelighed

Prisen på den nye 13” MacBook Pro starter på 15.999 kroner og for 15”-versionen bliver startprisen på 21.499 kroner. Så n ting er helt sikker – Apple har ikke sat prisen ned på deres produkter.

Hvis du gerne vil have fat i de nye MacBooks, så kan de allerede i dag købes online. Og de skulle komme til butikker senere i løbet af denne og næste uge.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2843 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart