Ekstrem batterilevetid i nyt overvågningskamera

Nu skal det være slut med at lade batteriet op i overvågningskameraet. Arlo har lige sendt deres nye Ultra 2 XL og Pro 4 XL på gaden - begge med batterilevetid nok til op mod et år

Det er ikke ualmindeligt at du skal lade dit overvågningskamera fra Arlo op et par gange om året – alt efter model, naturligvis. Arlo er absolut ikke slemme i den retning, men man kan altid forbedre.

Det har Arlo så valgt at gøre med deres to nye kameraer, Ultra 2 XL og Pro 4 XL. Arlo fortæller i en pressemeddelelse at batterilevetiden i de to kameraer har doblet i forhold til Ultra 2 og Pro 4, og det skulle så bringe batterilevetiden op til omkring 1 år.

Ultra 2 XL har de samme funktioner som Ultra 2, men altså med den dobbelte batterilevetid. Den optager også i 4K-opløsning med HDR, har nattesyn og op til 12x zoom. Kameraet har en ultravidvinkel på 180-grader og bevægelsesdetektion. Endeligt er det muligt at få kameraet til at aktivere indbygget lys eller sirene alt efter brugeren ønsker.

Pro 4 XL kan, i modsætning til Ultra 2 XL, fungere uden Arlos SmartHub, der altså også kan fungere i op mod 1 år uden opladning. Opløsningen er 2K, understøtter HDR, har nattesyn og 12x zoom. Her er vidvinklen på 160 grader, og du kan bestemme hvad der skal ske når kameraet opdager bevægelse.

Arlo Ultra 2 XL har en pris på omkring 2.750 kroner, mens Pro 4 XL koster omkring 2.190 kroner.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?