Facebook vil smække videoannoncer på Messenger

Lige nu er Facebook i gang med at teste autoplay videoannoncer på Messenger. Det lyder irriterende

Hvis du hører til de mennesker, som får tics i øjenkrogen af autoplay video, vil du næppe blive begejstret over Facebooks seneste ide på annoncemarkedet. De vil indføre autoplay annoncer i deres Messenger app. Det betyder, at vi fremover kommer til at kunne nyde alverdens reklamefilm, der kører automatisk, når vi er på Messenger. Selv om Facebook allerede i en længere periode har vist reklamer i Messenger, så har der været tale om annoncer med fotos, der var lette at ignorere. Men det bliver næppe helt så nemt, når der bliver tale om videoer, der automatisk går i gang på siden. Ifølge virksomheden er der ikke rigtig plads til flere annoncer i vores Facebook strøm. Det gælder ikke for Messenger, så derfor ruller Facebook nu videoannoncer ud på platformen.

Må ikke ødelægge brugeroplevelsen

Hos Facebook siger den ansvarlige for Messengers annoncemarked, Stefanos Loukakos, at virksomheden vil holde øje med brugerne for at se, hvordan de tager imod de automatiske videoannoncer.

”Brugernes oplevelse er vores topprioritet”, sagde Stefanos Loukakos i tirsdags på kommunikations- og marketingfestivalen Cannes Lions. ”Så vi ved ikke, om det vil fungere. Men da vi testede almindelige annoncer, så det ikke ud til at påvirke, hvordan brugerne brugte platformen, eller hvor mange beskeder de sendte. Det vil måske være lidt anderledes med video, men det forventer vi ikke”. Ifølge Loukakos begynder Facebook at lægge videoannoncer i brugernes Messenger fra på mandag.

Kilde: Recode.net

Læs også:

Lad nu mobilen være juleaften Få ting giver så mange ’likes’ på de sociale medier som et smukt juletræ og søde børn med nissehuer. Men er det egentlig OK at tage billeder af maden ...
Augmented reality-annoncer på vej til Facebook Allerede tidligere på året, på Facebooks F8-udviklerkonfernece, annoncerede den sociale mediegigant, at de var på vej med AR til virksomheder, så de k...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?