Flere produkter fra D-Link kompatible med Google Assistant

Nu kan du også styre kamera og strømstik med stemmen

D-Link har lige annonceret at en række af deres produkter i slutningen af måneden vil være kompatible med Google Assistant. Det drejer sig om:

  • mydlink DCS-8000LH HD Mini Wi-Fi kamera
  • DCS-8100LH HD Wi-Fi kamera
  • DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug
  • DSP-W245 mydlink Wi-Fi Power Strip

Det betyder blandt andet, at dine kameraer kan kobles til Chromecast, så du kan få vist de levende billeder på dit tv, ligesom du kan tænde og slukke for din mydlink Wi-Fi Smart Plug og Wi-Fi Power Strip gennem Google Assistant.

”Med D-Links nye produktintegration med Google Assistant har du mulighed for at styre dit mydlink-kamera og intelligente strømstik alene med din stemme,” skriver Kevin Wen, direktør for D-Link i Europa i en pressemeddelelse, og fortsætter: ”Vi har planer om at udvide sortimentet af Google Assistant-kompatible produkter, så vi kan gøre det endnu lettere for forbrugerne at automatisere deres smart homes.”

For at konfigurere enhederne skal du blot gå ind i indstillingsmenuen i din Google Home-app eller Google Assistant på din telefon. Her skal du vælge Home Control og følge instruktionerne – så er din mydlink-konto koblet til Google Assistant.

Nu venter vi så bare på, at Google Assistant kommer til at tale dansk.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?