Fra fredag kan den ’billige’ iPhone XR forudbestilles

Den nye iPhone XR er en discount-udgave af de populære iPhone Xs og Xs Max, der både har en del af de nye teknologier fra X-modellerne, og som sparer på de dyreste komponenter

Normalt så skal vi vente længe på at få en discount-model af de nye iPhones. Men med X-modellerne gik det stærkt. Allerede da topmodellerne blev lanceret, blev der også lanceret en ’billig’-udgave, iPhone XR, og den kan nu forudbestilles fra på fredag.

iPhone XR har en 6,1” skærm, der dog ikke kører den traditionelle Retina-type, her er det en LCD-skærm, som Apple kalder for et Liquid Retina Display.

Den er udstyret med A12 Bionic chip, der er gearet direkte mod gaming, AR og fotografi.

iPhone XR har en vidvinkel kameralinse og en sensor der giver Smart HDR og hurtig autofokus.

Der er også en ny dybde-kontrol der gør at du kan justere dybdeskarpheden både i realtid og når du redigerer dine bilelder. Det nye TrueDepth-kamerasystem giver også speciel portrætbelysning der lover flotte selfier, og som også er det der muliggør Face ID på XR-modellen.

iPhone XR kommer i tre forskellige modeler; 64GB, 128GB og 256GB, og kommer i farverne sort, hvid, blå, gul, coral og rød. Priserne starter ved 6.699 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart