Google klar med deres første smarte skærm

Der har været rygter længe, men nu er den her – Googles smarte skærm

Vi har ventet siden CES på at Googles smarte skærm, og nu er den her. Google producerer aldrig enheder selv, og denne er da også fremstillet af Lenovo, og den er på markedet nu. Prisen er omkring 200 dollars (nej, der er ikke nogle danske priser endnu), og skærmen her er på 8”, og hvis du vil have en 10”-version, så skal du betale 250 dollars.

Men så medfølger der også tre måneder af YouTube Premium.

Så hvad skal du så bruge skærmen til? Tjo – den vil nok primært blive brugt til YouTube-indhold, og fordi det er så populært at se indhold fra YouTube, så skal det nok blive populært, og for under 2.000 kroner (estimeret), så er skal det nok blive noget der bliver solgt til Google Fan Boys.

Personligt ville jeg ikke bruge den – jeg er glad for min tablet og smartphone, og (indtil videre) dækker de fint mit behov.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2464 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart