High tech tandbørster fra Oral-B

To nye tandbørster fra Oral-B er fyldt med teknologi der lover bedre og mere behagelige tandbørstninger

De fleste af os kender godt Oral-B, og mon ikke de fleste af os, der bruger elektriske tandbørster, på et eller andet tidspunkt har haft en tandbørste fra dem?

Nu har det gamle firma så lige lanceret to nye tandbørster, iO6 og Pro 3, der er fyldt med spændende teknologi.

Hvis vi starter med iO6, så er den traditionelle mekaniske motor blevet erstattet af en magnetisk motor, der lover en mere støjsvag børstning med blide mikrovibrationer. Den er også udstyret med et interaktivt LED-display, der sammen med de indbyggede AI-applikationer, lover at guide dig igennem tandbørstningen.

Den nye tandbørste kommer med:

  • Et interaktivt display, der viser vigtige oplysninger såsom børstetilstande og en påmindelse om at skifte børstehoved, samt hilser på dig og smiler til dig, når du har gjort et godt stykke arbejde.
  • Kombinerer det runde børstehoved fra Oral-B med iO-teknologi, der bruger blide mikrovibrationer til en ren og frisk følelse og sundere tandkød.
  • Kunstig intelligens registrerer din børstestil og guider dig, så du når alle dine tænder og ikke går glip af noget ved hjælp af Oral-B-appen via Bluetooth.
  • Fem smarte tilstande, der gør tandbørstning mere personlig: Daily Clean, Whitening, Gum Care, Sensitive, og Intense.
  • Forbedret smart trykføler, der lyser rødt, hvidt eller grønt, så du kan se, om du børster for hårdt, for blødt eller med det rigtige tryk.
  • Inkluderer: 1 iO6 -håndtag med Ultimate Clean-børstehoved, 1 rejsetaske, 1 oplader.

Tandbørsten får en pris på omkring 1.400 kroner.

Pro 3 er den anden af de to nye tandbørste, og denne lover Oral-B vil kunne tilpasses enhver munds behov, og samtidig skulle den være ekstra blid mod det følsomme tandkød.

Den tilbyder tre forskellige børstetilstande, og har hvad Oral-B kalder 360-graders tryksensor-teknologi, der skulle hjælpe med til at finde det rette børstetryk til en blidere børstning og sundere mund.

De tre børstetilstande er: Daily Clean der bruges til rutinemæssig tandbørstning, Sensitive der bruges når følsomt tandkød skal børstes og Whitening, der skulle være ekstra effektiv til at fjerne misfarvninger fra tandoverfladen.

Sammen med de nye børstetilstande og Oral-B’s runde børstehoveder, lover Oral-B, at de fjerner op til dobbelt så meget plak som en manual tandbørste.

Oral-B Pro 3 kommer til at koste omkring 550 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?