Huawei P40 Pro+ kommer til Danmark i juli

Kinesiske Huawei har ikke opgivet smartphonemarkedet i Danmark. De er nu på vej med deres flagskib P40 Pro+

Huawei P40 Pro+. Foto: Huawei

Til juli kommer storebroren til P40 og P40 Pro, P40 Pro+, til salg her i landet. Smartphonen byder på et spændende design samt det banebrydende Ultra Vision Leica Penta-kamera, der sørger for skarp billede- og videokvalitet med i alt syv kameraer fordelt på for- og bagside.

På bagsiden er P40 Pro+ udstyret med Huaweis hidtil største CMOS-billedsensor på 1/1,28 tommer, der understøtter 24,1 megapixel opløsning.

Samtidig er der sørget for præcis autofokus i højhastighed med Pixel Octa PD Autofocus. P40 Pro+ giver desuden mulighed for videofilm i både stærk og svag belysning takket være 40MP Ultra Wide Cine-kameraet. Og med et 32MP autofokuskamera samt et infrarødkamera i front er der lagt op til selfies i imponerende høj kvalitet.

Udover det stærke kamerasystem vil danskerne med Huawei P40 Pro+ opleve en ydeevne i topklasse takket være Kirin 990 5G SoC-processoren.

Innovativ AI-support, batterieffektivitet og 5G-forbindelse følger også med supersmartphonen, og med et brugerdefineret 4-i-1 SuperCool-system holdes temperaturen nede på smartphonen, uanset hvor mange apps der kører på smartphonen i sommervarmen.

Huawei P40 Pro+ kommer i farverne keramisk hvid og keramisk sort og vil kunne købes med 8GB og 512GB.

Den vejledende pris vil være på 9.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart