Andet kamera på Pixel-smartphone til portrætbilleder og ikke vidvinkel-skud

Googles kamera-app hinter om, at Pixel 4 vil bruge den anden linse til bedre portrætbilleder og ikke til vidvinkel-billeder som først antaget

Pixel 4. Billede: Google

Vi ved allerede at Pixel 4 vil få to bagsidekameraer, men i cyberspace har der været mange gætterier om, hvorvidt den ekstra linse skulle bruges til vidvinkel-skud eller måske som telelinse.

Men nu er der så kommet en ny version af Googles kamera-app, og ifølge XDA Developers kommer den med svaret for os.

De hævder at have fundet kode der refererer til portrætfunktionen, og det skulle gøre det til den mest sandsynlige funktion af den nye linse på Pixel mobilen.

Der er en del skuffelse blandt Pixel-fans over dette valg, da de mener at de allerede kan tage gode portrætbilleder med Pixel-mobilen, men at de ikke kan tage vidvinkel-skud uden at skulle strikke billeder sammen, og det bliver bare aldrig ret godt.

Men mon ikke Google ønsker den samme effekt som du i dag kan få på Huawei, Samsung og ikke mindst iPhone, hvor det andet kamera bruges til at sløre baggrunden og adskille forgrund og baggrund mere effektivt.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart