IFA 2016: Harman Kardon lancerer avanceret soundbar med Bluetooth og kraftfuld trådløs subwoofer

Den nye Harman Kardon SB 20, er en elegant og kompakt soundbar, der lover fantastisk lyd til hjemmets underholdningssystem

Harman Kardon SB 20 soundbar leverer, med Harman Display Surround, lyd i biografkvalitet, som giver en komplet virtuel surround sound-oplevelse i hjemmet uden ekstra surround-højttalere eller ledninger. Denne kraftfulde soundbar er den elegante løsning til at fuldende enhver hjemmebiograf. Den kraftfulde soundbar er en elegant løsning, som komplementerer alle moderne hjem. Den trådløse subwoofer leverer kraftfuld bas og bringer fremtidens hjemmebiograf til live.

Den integrerede Harman Volume-funktion holder volumen på samme lydniveau, når der zappes mellem kanaler, eller når programmet afbrydes af reklamer. Pludselige skift i volumen er ikke længere et problem.

”Ved at forbinde SB 20 til dit TV tages film-, musik- eller spiloplevelsen til et nyt niveau,” siger Robb Mason, Senior Director, Connected Home BU, Harman og fortsætter:

”Med Harman Kardon SB 20 har vi skabt en løsning, der bringer lyd af høj kvalitet til hjemmets underholdningsaktiviteter.”

Soundbaren forbindes til dit TV med et simpelt plug-and-play HDMI-kabel (ARC), som forbinder lyden fra dit TV til soundbaren gennem samme kabel. Musik og lyd fra mobile enheder kan streames trådløst via Bluetooth. SB 20 er også udstyret med optiske og analoge lydindgange, der tillader tilslutning af ældre enheder.

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon SB 20 er tilgængelig fra efteråret 2016 til en vejledende pris på 2.799 DKK.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?